ddenis 0 #1 Публикувано 30 Ноември, 2022 Off Topic Off Topic здравейте, от скоро съм собственик на легенд. Въпроса ми е от къде мога да извадя посочените менюта от снимките по горе за да си ги настроя както ми е удобно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #2 Отговорено 30 Ноември, 2022 Здравей Четох, че тези скрити менюта за само за Американските Honda Legend (Acura RL), за Европейските не са достъпни. В книжката е описано по- подробно за това- можеш да хвърлиш един поглед (ако имаш книжка де). Поздрави 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ddenis 0 #3 Отговорено 30 Ноември, 2022 Благодаря за бързия отговор. Имам книжка, но за съжаление е на непонятен за мен език. Някой дали е има в дигитален вариянт на български или английски език. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #4 Отговорено 30 Ноември, 2022 Моята книжка е на холандски, но преди време си намерих 1 руски ПДФ. Свали си го - може да ти е полезен (или на друг), а езикът е полуразбираем, като си помагаш с транслейтър. 6.pdf 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tenata 77 #5 Отговорено 1 Декември, 2022 Тези "скрити" менюта, не са скрити, просто не са налични за европейската версия Ледженда, имам книжка на БГ и там си го пише. Ако някой знае/може да "налее" този софт от Акура или Леджент на европейска версия се нареждам на опашката. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #6 Отговорено 1 Декември, 2022 Да, те са свързани с разпознаването на 2-та ключа. Всеки от водачите на колата може да направи свои си настройки (към своя крюч) и като си го пъхне (в патрона под волана де), или при дистанционно отключване, колата прехвърля на неговите настройки, включително позициите на волан / седалка / огледала. При европейките това го няма. Така че всичко е свързано с разпознаването на различните ключове за конкретната кола. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tenata 77 #7 Отговорено 1 Декември, 2022 Това е скрито меню, от което може да си провериш дали ти работят коректно различни функции и тн. Комбинацията е същата за Леджент. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Victor 30 #8 Отговорено 1 Декември, 2022 Въпросното меню се показва на екрана между скоростомера и оборотомера и се извиква чрез дълго натискане на някоя от стрелките отдясно на волана. Но за съжаление опциите от тия скрийншоти ги няма в нашите легени. Иначе много бих искал и аз да превключа дистанционното да отваря всички врати, а не само шофьорската, защото ужасно ме дразни това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1239 #9 Отговорено 1 Декември, 2022 А ако го натиснеш два пъти последователно пак ли не отключва всичко? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #10 Отговорено 1 Декември, 2022 С 1 натискане отключва вратата на водача, а с второто и останалите 3. Предполагам е някакъв вид сигурност и енергоспестяване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1239 #11 Отговорено 1 Декември, 2022 За сигурност е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ddenis 0 #12 Отговорено 12 Декември, 2022 Някой открил ли е вариянт да може да ги отключва тези глезотийки? Например както е при ВАГа... закачаш го на лаптопа и си правиш каквото поискаш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове