teohan 2 #1 Публикувано 29 Ноември, 2022 Здравейте ! От миналият уикенд се присъединих към групата простили се с катализатора си ! Отрязали са го ,като хирурзи гадовете ,видно от снимките ! Като болен съм трети ден ! Закърпих положението с резонаторно гърне и парче тръба,но чека свети постоянно, защото липсва втората диагностична сонда,която е след катализатора! Питах тук-там ,но получих противоречиви отговори относно това,дали ,ако се монтира нова такава,чека ще загасне или пак ще си свети постоянно,при положение,че катализатора го няма ? Има ли друго решение и какво е то ? Предварително благодаря за всички мнения ! Поздрави на всички ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #2 Отговорено 30 Ноември, 2022 Със сигурност ще свети пак.Трябва да сложиш поне еднопътен катализатор ,за да не хваща липсата му.Не са скъпи...300-400 лв е един.Иначе втора употреба оригинален си върви 800-1000 лв ако е читав. Ония дето изкупуват катализаторите по каталог дават 1000 лв за брой.Говоря от името на потърпевш, който с полицията ,крадеца и оня дето го е купил седяхме в една килия...Крадеца се оттърва с 2 счупени ръце,търговеца с 2 зъба , а аз с условна присъда засега ама обжалвам.Обещаха ми обществено полезен труд...:) 3 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teohan 2 #3 Отговорено 30 Ноември, 2022 (Редактирано) Безкрайни благодарностти ! Разбрах,няма смисъл от закупуване на друга сонда ! Познат ми сподели,че имало вариант да се изключи ,като прибор,вероятно чрез препрограмиране(софтуерно) ,за да не дава грешка. Възможно ли е ? Поздрави! Редактирано 1 Декември, 2022 от kvd74 Не цитирай предходното мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #4 Отговорено 5 Декември, 2022 Този компютър не може да се кодира или поне не съм чувал някой да може да го направи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #5 Отговорено 9 Декември, 2022 Аз 7 месеца получих пробация ,с 3 години изпитателно инак в панделата ,ама гадното копеле си заслужи тогава топантехнопа Щях да му изтупам и още прахоляка и на аверите му ако не беше дошла патрулката -що хванаха мене ,след като катилите му скочиха на бой .Абе пълна лайнарщина ,явно трябва боен пистолет да имаш -стреляш и газ ,да не се занимаваш . 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teohan 2 #6 Отговорено 17 Декември, 2022 Здравейте! В крайна сметка закупих липсващата втора сонда , беше монтирана и "check engine" угасна .... засега ,изминал съм около стотина километра и не е светвал още . Светне ли ,минавам на план Б,а именно : резистор и кондензатор с определени стойностти на два от кабелите на сондата ,както е показано на схемата,която качвам. Благодаря за мненията ! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #7 Отговорено 16 Февруари, 2023 https://www.latimes.com/california/story/2023-02-15/catalytic-converter-theft-death-los-angeles-county Колко тъжно само... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове