pitbules 0 #1 Публикувано 12 Ноември, 2022 здр от месец съм със хрв 2003 година има повърхностно ръжди на 298000 км смених лагер кардан и от дясно късата полуоска това каза майстора уж друго няма но ,гумите са зимни от 2012 когато го взех при завой на ляво и дясно се чува стържене собственика каза че е от гумите също така като тръгвам се чува пукане от някъде отдолу все едно купето пращи и при минаване през дупки.Със Оригинално централно е но капачето на дистанционно липсва мисля да сложа нов модул ако някой знае къде да го свържа мисля да го хвана от управление на лява врата другия въпрос ми е за оригиналното цд мисля да го сменя но май трябвало някакъв кабел.Това е общо взето стара кола много проблеми .Неграмотно пиша но все пак минах със 3 ,така че някой ако реши може да сподели някой свои наблюдения за модела и за тея проблеми.Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1511 #2 Отговорено 12 Ноември, 2022 (Редактирано) Здравей @pitbules да ти е честита като я обслужиш ще стане супер Хонда. Не слагай масло 10 w 40 каквото и да ти казват разни майсторчета и магазинерчета,както и слагай хубав маслен филтър може да видиш темата за филтрите. Какво си сменял,масло скоростна кутия ,масло хидравлика,масло заден диференциал слага се Хонда оригинално. Свещи NGK японски е хубаво да са,проверени ли са твоите. Идва зима антифриза в какво състояние е. Като гледам тези две казанчета,голямото за спирачки и малкото за съединителя колко е черно,и там не трябва да се чака за смяна. Там се слага Дот 4 спирачна течност. Редактирано 12 Ноември, 2022 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #3 Отговорено 15 Ноември, 2022 Какви са тия кабели отпред пред радиатора ? Някой си е играл на жичкаджия ми се струва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 601 #4 Отговорено 15 Ноември, 2022 Сигурно са за LED бара на бронята. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1486 #5 Отговорено 15 Ноември, 2022 Не. Залагам една бира, че е за подгряване флуида в охладителната система да не замръзне през нощта, или преди да се запали колата. Две канадки са ми идвали с такива. Още повече, като я гледам откъде е внесена тази... Нещо подобно: https://www.amazon.ca/Kats-11610-Watt-Frost-Heater/dp/B000I8XCMM Освен @Drone и @Plamen-CRV някой друг хваща ли се на баса, казвайки, че не е това? Редакция: Подгрява блока на двигателя, но пак е сходна идеята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #6 Отговорено 15 Ноември, 2022 За първи път виждам такова нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 601 #7 Отговорено 15 Ноември, 2022 @Drone, аз съм виждал нещо подобно само, че се монтира на маркучите към парното. @Honda_Z, не са ли прекалиено тънки тези (белите) кабелчета за консуматор като нагревател 600вата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1486 #8 Отговорено 15 Ноември, 2022 https://www.biltema.fi/en-fi/car---mc/car-accessories/winter-products/engine-block-heaters/hose-heater-16-and-20-mm-2000038337 Тук (Финландски сайт) има 500 вата и не ми изглежда да е много по-дебел. https://www.biltema.fi/en-fi/car---mc/car-accessories/winter-products/engine-block-heaters/engine-heater-cable-2000033964 И накрайникът на кабела ми изглежда такъв. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbules 0 #9 Отговорено 17 Ноември, 2022 Благодаря колеги за отговорите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbules 0 #10 Отговорено 17 Ноември, 2022 На 12.11.2022 г. at 19:04, CARPERA написа: Здравей @pitbules да ти е честита като я обслужиш ще стане супер Хонда. Не слагай масло 10 w 40 каквото и да ти казват разни майсторчета и магазинерчета,както и слагай хубав маслен филтър може да видиш темата за филтрите. Какво си сменял,масло скоростна кутия ,масло хидравлика,масло заден диференциал слага се Хонда оригинално. Свещи NGK японски е хубаво да са,проверени ли са твоите. Идва зима антифриза в какво състояние е. Като гледам тези две казанчета,голямото за спирачки и малкото за съединителя колко е черно,и там не трябва да се чака за смяна. Там се слага Дот 4 спирачна течност. На 15.11.2022 г. at 10:15, Drone написа: Какви са тия кабели отпред пред радиатора ? Някой си е играл на жичкаджия ми се струва. това е за лед бара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbules 0 #11 Отговорено 17 Ноември, 2022 това е за лед бара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbules 0 #12 Отговорено 17 Ноември, 2022 На 12.11.2022 г. at 19:04, CARPERA написа: Здравей @pitbules да ти е честита като я обслужиш ще стане супер Хонда. Не слагай масло 10 w 40 каквото и да ти казват разни майсторчета и магазинерчета,както и слагай хубав маслен филтър може да видиш темата за филтрите. Какво си сменял,масло скоростна кутия ,масло хидравлика,масло заден диференциал слага се Хонда оригинално. Свещи NGK японски е хубаво да са,проверени ли са твоите. Идва зима антифриза в какво състояние е. Като гледам тези две казанчета,голямото за спирачки и малкото за съединителя колко е черно,и там не трябва да се чака за смяна. Там се слага Дот 4 спирачна течност. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbules 0 #13 Отговорено 17 Ноември, 2022 (Редактирано) здравей откъде да го източа тоя дот 4 нищо не съм сменял като обслужване само тея неща за които писах благодаря Редактирано 17 Ноември, 2022 от pitbules Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1511 #14 Отговорено 17 Ноември, 2022 Ясно е че си нямаш на хабер това какво е. Спирачната течнос е с специфика Дот 4 купува се . На спирачките голямото казанче се източва от пробката всеки апарат. На съединителя малкота казанче също е спир.течност ДОТ 4 и се точи през долна помпа. И на двете чраз пампане на педалите . Става и с машина. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 601 #15 Отговорено 18 Ноември, 2022 Преди 16 часа, pitbules написа: това е за лед бара @Honda_Z, познах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbules 0 #16 Отговорено 18 Ноември, 2022 На 15.11.2022 г. at 14:26, Plamen-CRV написа: @Drone, аз съм виждал нещо подобно само, че се монтира на маркучите към парното. @Honda_Z, не са ли прекалиено тънки тези (белите) кабелчета за консуматор като нагревател 600вата. към халогена е кабела нагреватела е на блока и вътре има контакт във купето за печка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbules 0 #17 Отговорено 18 Ноември, 2022 Преди 18 часа, CARPERA написа: Ясно е че си нямаш на хабер това какво е. Спирачната течнос е с специфика Дот 4 купува се . На спирачките голямото казанче се източва от пробката всеки апарат. На съединителя малкота казанче също е спир.течност ДОТ 4 и се точи през долна помпа. И на двете чраз пампане на педалите . Става и с машина. мерси и двете са със Дот 4 нали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1486 #18 Отговорено 18 Ноември, 2022 @Plamen-CRV не знам, аз съм доста объркан след последните доуточнения 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1511 #19 Отговорено 18 Ноември, 2022 (Редактирано) 5 hours ago, pitbules said: мерси и двете са със Дот 4 нали Да и двете са с спирачна течност Дот4. Ето ти една хубава спир.течност. Редактирано 18 Ноември, 2022 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbules 0 #20 Отговорено 22 Ноември, 2022 На 18.11.2022 г. at 21:39, CARPERA написа: Да и двете са с спирачна течност Дот4. Ето ти една хубава спир.течност. ок мерси ако има нещо да питам ще пиша жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове