kokopeykov 5 #1 Публикувано 11 Ноември, 2022 Здравейте съмишленици! Имам CR-V lV 2,4 ачмериканка. Не мога да променя дисплея от американска СИ в метрична. Т е показва скоростта mil/h, температурата в F и т. н. Изгледах сумати клипове в You Tube, има заV , за lll. За lV нищо не открих. Рових се по форуми. Пробвах - греда. Някой ако е имал същия проблем и го решил нека сподели. Имам впредвид с настройки или софтуерно, смяна на табло е прекалено хард решние. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1521 #2 Отговорено 11 Ноември, 2022 Сигурно ще охладя ентусиазма, но доколкото ми е известно, това няма как да стане. преди 13 минути, kokopeykov написа: Т е показва скоростта mil/h На 4-та генерация скоростта е със стрелка, а км/ч скалата за американките е във вътрешния циферблат. Това няма как да се промени. Може би имаш предвид изминатото разстояние в мили и разхода в галони. И това съм почти сигурен, че няма как да се промени. преди 14 минути, kokopeykov написа: температурата в F Това дори и на по-новите сивик 10 и цр-в 5, където са с дигитално табло, когато се сменят от м/ч -> км/ч, външната температура остава във Фаренхайт. По това се познават и американките по обявите. За климатика да не говорим. Все пак дай някое клипче от тези: преди 17 минути, kokopeykov написа: за lll за да поразсъждаваме, ако наистина може на III къде може да е на IV. Може и аз да съм в пропуск нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 624 #3 Отговорено 11 Ноември, 2022 На Acura RDX от тези години няма опция за промяна на единиците мили<->километри и целзий<->фаренхайт. Сменя се таблото. https://www.drive2.ru/l/604221497833163493/ Милите и градусите се запомнят горе долу колко са, ама разход в MPG върви го сметни бързо в л/100 км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokopeykov 5 #4 Отговорено 12 Ноември, 2022 22 hours ago, Honda_Z said: Сигурно ще охладя ентусиазма, но доколкото ми е известно, това няма как да стане. На 4-та генерация скоростта е със стрелка, а км/ч скалата за американките е във вътрешния циферблат. Това няма как да се промени. Може би имаш предвид изминатото разстояние в мили и разхода в галони. И това съм почти сигурен, че няма как да се промени. Това дори и на по-новите сивик 10 и цр-в 5, където са с дигитално табло, когато се сменят от м/ч -> км/ч, външната температура остава във Фаренхайт. По това се познават и американките по обявите. За климатика да не говорим. Все пак дай някое клипче от тези: за да поразсъждаваме, ако наистина може на III къде може да е на IV. Може и аз да съм в пропуск нещо. Нещо не виждам логика, всички величини са скаларни . Тва което го може калкулатор от 80г на миналия век да не е достъпно. датчиците са електрически. В e bay има head up дисплеи за по30-40 USD, които конвертират. При алито не съм се заглеждал , но сигурно има на кило. Има и табла за по 80 -100 USD. Конекорите като гледам са еднакви. Ако някой го еправил да сподели.Не ми се разкача. Технонеста , като ги питах отговориха , ме щом на таблото спидометъра отчита и км, друго не ги интересува Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 453 #5 Отговорено 13 Ноември, 2022 Японците са пълни дървета в тая посока. Колата е съобразена с пазара, на който се продава и това е. Ако искаш нещо различно няма програмиране, само смяна на модули, ЕКУ-та и т.н. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове