Димитров79 2 #1 Публикувано 5 Ноември, 2022 Привет колеги! Въпросът ми е джанти от Мазда 15 ки ще паснат ли на Хонда ХРВ? Знам че разликата е в централния отвор и ще ползвам втулки. Но не се вижда какво ЕТ и незнам фали няма да опират в апаратите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #2 Отговорено 5 Ноември, 2022 ЕТ- то не е гаранция! Мериш на място в преден калник и гледаш да минават спиците от спирачният апарат минимум на 2-3мм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитров79 2 #3 Отговорено 5 Ноември, 2022 Ясно. Значи да не рискувам да ги поръчвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 176 #4 Отговорено 5 Ноември, 2022 Аз карах с джанти от Мазда на Хибрида който пасват перфектно на ХРВ само че 16 цола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #5 Отговорено 5 Ноември, 2022 (Редактирано) Преди 2 часа, Димитров79 написа: Ясно. Значи да не рискувам да ги поръчвам. Аз също съм карал с маздови на Акорда, но ги мерих на колата. Може да се уговориш с продавача (ако е съгласен) да ти прати 1-та за проба, като му я платиш. Ако става - вземаш и другите 3. Ако не става - връщаш му я, с наложен платеж - парите обратно. Той 3 бр. няма какво да ги прави, нито ти едната. Аз така продадох един мой сет, за да е сигурен купувача че стават. Редактирано 5 Ноември, 2022 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1508 #6 Отговорено 6 Ноември, 2022 12 hours ago, Димитров79 said: Привет колеги! Въпросът ми е джанти от Мазда 15 ки ще паснат ли на Хонда ХРВ? Знам че разликата е в централния отвор и ще ползвам втулки. Но не се вижда какво ЕТ и незнам фали няма да опират в апаратите Все на някоя от джантите вътре на спиците ще си личи,не може на всички да се е изтрило. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове