h5rov 294 #1 Публикувано 27 Октомври, 2022 Здравейте, от известно време ми се е активирала някаква опция на радиото NEWS Проблема е, че понякога започва да мига и ми сменя радиостанцията на друга. Например от Катра минава на Фокус. Все едно търси новинарска. Доста рових и не намерих как се изключва. Стигам до варианта да разкача акумулатора. Ако някой знае, да даде един жокер да не се цапам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 442 #2 Отговорено 27 Октомври, 2022 С навигация или без е колата? Ако е без - натискаш и задържаш копчето за включване докато не чуеш единично изпискване(радиото работи в момента). След което там където ти е 1-цата ти е news on/off. Ако си с навигация колегите с такава да помагат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #3 Отговорено 27 Октомври, 2022 преди 19 минути, jijane написа: С навигация или без е колата? С малкия дисплей е с навигация. @h5rov по спомен с натискане на въртящия се бутон, който не е за звука (пак по спомен - този отляво), се влиза в меню, откъдето след завъртането му една по една излизат тези опции. Ако не стане с натискане, значи беше със задържане влизането в менюто. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #4 Отговорено 27 Октомври, 2022 Десния въртящ бутон, за звука и за изключване, натискаш и държиш продължително. След това с левия въртящ бутон натискаш еднократно докато стигнеш до News и след това пак същия ляв бутон го врътваш леко за изключване на News. След това натискаш еднократно отново десен бутон да излезеш от тези настройки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #5 Отговорено 28 Октомври, 2022 Благодаря Колеги! Останлите опции как е добре да са? AF, REG, PS? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #6 Отговорено 28 Октомври, 2022 При мен са на ON, но над дясната врътка има едно копче ТА/ТР, което го натискам докато изгасне на малкия дисплей символа ТР, че май това сменяше станциите като търси най-силният сигнал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #7 Отговорено 29 Октомври, 2022 Коригирам се за копчето: надписа е ТА/RDS и трябва ТА да е изключено и да не свети на малкия дисплей. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове