Ivan B 119 #1 Публикувано 22 Октомври, 2022 Проблемът е описан в заглавието. Бушонът за запалката е здрав. Подгревът на задното стъкло работи, но на огледалата, не. Къде да търся повредата. Може ли да ми дадете ел. схемата на колата. Дизел 2005г. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
st34 96 #2 Отговорено 22 Октомври, 2022 (Редактирано) Разглобяваш огледалата и проверяваш какво е състоянието им. Почистваш клемите, измерваш с уред, ако е необходимо запояваш и малко лепило отгоре. Така реших проблема с това огледало. На запалката, може да се е откачила клемата, пак си трябва разглобяване и проверка. Тъкмо ще си смениш и лампичката на пепелника, тя ще ти е за ориентир дали имаш ток на запалката в последствие. Редактирано 22 Октомври, 2022 от st34 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1549 #3 Отговорено 22 Октомври, 2022 Я провери първо клаксона и задните светлини. Не си спомням добре, дали беше на 1-ва, или на 2-ра ген., но, когато имах изгоряла крушка на стопа ми отказваше клаксона и запалката. Един вид напомняне, че не ти светят стоповете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 119 #4 Отговорено 22 Октомври, 2022 С тези завряни бушони в купето, вместо бушона на запалката, съм гледал съседния. Два пъти. Чак се чудя, как така се случи, но съм бъркал на сляпо с опиване, че не се види. Дадоха ми накрая, едни дълги и тънички клещи, за да гледам, какво правя в оная дупка под волана. В крайна сметка, смених правилния бушон и сега имам ток в запалката. Сутринта и двете огледала не работеха. След смяна на бушона на запалката, едното се оказа работещо. Пак загадка и май ще се разглобява огледалото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2805 #5 Отговорено 22 Октомври, 2022 Има голяма вероятност бушонът да е изгорял имено от това огледало. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове