OXYGEN 0 #1 Публикувано 11 Юни, 2007 Явно не само нашите депутати могат да измислят простотии. Вижте за какво безумие става въпрос:http://news.automedia.bg/read/2021.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #2 Отговорено 11 Юни, 2007 Няма да стане, гарантирам Как го гледаш ти така, мерцедес-бенц, БМВ и куп други европейски автомобилни концерни да загубят милярдите, които печелят просто заради тези законопроекти? Ще счетат за добре да бутнат някоя колосална сума на всеки депутат и да се забрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #3 Отговорено 11 Юни, 2007 Ами това означава че и сигурността в колата ще бъде сериозно намалена, а товаси мисля е сериозен довод да не го приемат това!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #4 Отговорено 11 Юни, 2007 Ами това означава че и сигурността в колата ще бъде сериозно намалена, а товаси мисля е сериозен довод да не го приемат това!!!ъъъъ, сигурността ще намалее, защото ще е забранено сульо и пульо да дигат 160 при законно ограничение от 140 да речем!?Аз пък подкрепям такова решение. Който иска да се състезава - на писта.И без това съществуващата технология позволява да се въведе компютърно ограничена скорост във всеки отделен участък от пътя.Просто в колите се вгражда приемател приемащ от излъчвателите на пътя каква е разрешената скорост. И казва на компа колко му е мегдана.А, и може да се направи обратна връзка, компа при проверка от полицаи да съобщава кога с колко си превишил, минал ли си на червено, колко пъти .... Абе като се замисла, страшно ми звучи... ама лошото е , че според мен натам се върви с тая електроника по колите... след 10 години тия глупости дето ги писах по-горе може и да са реалност. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #5 Отговорено 11 Юни, 2007 Ами това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #6 Отговорено 11 Юни, 2007 По този на4ин ще се намали също и смъртноста по пътищата...мисля аз.А по въпроса за вредните емисии що не вземат да намалят максималната скорост на :-ракети-сувалки-самолети-изтребители и т.н.т.Те също допринасят за замърсяването на околната среда,не мислите ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #7 Отговорено 11 Юни, 2007 ако го направят до 200 няма да имам нищо против, и без това пътната обстановка не позволява да се кара толкова бързо, но мисля че това няма да се осъществи, а и да стане какво?! винаги ще има вратичка за заобикаляне на ограничението, а и ще си караме старите хонди дето бягат повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest georgivanov1 #8 Отговорено 11 Юни, 2007 Те 1000 години не направиха нищо за тази планета,сега колите им виновни Да ни сменят двигателите с водородни,а К'во ще кажете Аз съм ЗА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #9 Отговорено 11 Юни, 2007 Те 1000 години не направиха нищо за тази планета,сега колите им виновни Да ни сменят двигателите с водородни,а К'во ще кажете Аз съм ЗА Именно Но според мен и самите производители на автомобили да инвестират в подобни разработки стига с тая мания за забогатяване и трупане на дивиденти , ползи , мангизи , както искайте го наречете Всеки производител седнал да разработва екологично чиста кола , която като си изгори горивото нужно да се задвижва колата и от ауспуха илиза миризма на ванилия , рози , ягода и такива разни да бъде изцяло освободен от всякакви видове такси и данаци и също така поощрен за това , че развива подобна дейност Защо не седнат да пренасочат повечето бюджети за армия към това за опазване на околната сред ??? Колкото и противоречиво да звучи , но всеки един супер автомобил и чисто изразходване на средства в погрешна посока но това няма как да го предотвратиш , защото пазара гледа да задоволи търсенето , а търсенето идва от такива като нас , така , че един ден когато внуците или пра-пра-пра-пра внуците ни се борят да оцелеят като човешки индивид , а не се борят за по-висока заплата или по-бърза Хонда бъдете сигурни , че нас ще обвиняват , човечеството сега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svetlix 0 #10 Отговорено 11 Юни, 2007 Ако го приемат този закон чак тогава вече всички собственици на лади, москвичи и жигули ще имат самочувствието, че карат истински бегачки, които вървят на равно с другите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове