Jump to content
OXYGEN

Безумен законопроект

Recommended Posts

Няма да стане, гарантирам ;) Как го гледаш ти така, мерцедес-бенц, БМВ и куп други европейски автомобилни концерни да загубят милярдите, които печелят просто заради тези законопроекти? Ще счетат за добре да бутнат някоя колосална сума на всеки депутат и да се забрави ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Ами това означава че и сигурността в колата ще бъде сериозно намалена, а товаси мисля е сериозен довод да не го приемат това;)!;)!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами това означава че и сигурността в колата ще бъде сериозно намалена, а товаси мисля е сериозен довод да не го приемат това;)!;)!!

ъъъъ, сигурността ще намалее, защото ще е забранено сульо и пульо да дигат 160 при законно ограничение от 140 да речем!?Аз пък подкрепям такова решение. Който иска да се състезава - на писта.И без това съществуващата технология позволява да се въведе компютърно ограничена скорост във всеки отделен участък от пътя.Просто в колите се вгражда приемател приемащ от излъчвателите на пътя каква е разрешената скорост. И казва на компа колко му е мегдана.А, и може да се направи обратна връзка, компа при проверка от полицаи да съобщава кога с колко си превишил, минал ли си на червено, колко пъти .... :P Абе като се замисла, страшно ми звучи... ама лошото е , че според мен натам се върви с тая електроника по колите... след 10 години тия глупости дето ги писах по-горе може и да са реалност.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Ами това

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По този на4ин ще се намали също и смъртноста по пътищата...мисля аз.А по въпроса за вредните емисии що не вземат да намалят максималната скорост на :-ракети-сувалки-самолети-изтребители и т.н.т.Те също допринасят за замърсяването на околната среда,не мислите ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако го направят до 200 няма да имам нищо против, и без това пътната обстановка не позволява да се кара толкова бързо, но мисля че това няма да се осъществи, а и да стане какво?! винаги ще има вратичка за заобикаляне на ограничението, а и ще си караме старите хонди дето бягат повече :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest georgivanov1

Те 1000 години не направиха нищо за тази планета,сега колите им виновни

Да ни сменят двигателите с водородни,а

К'во ще кажете

Аз съм ЗА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те 1000 години не направиха нищо за тази планета,сега колите им виновни

Да ни сменят двигателите с водородни,а

К'во ще кажете

Аз съм ЗА

Именно :)

Но според мен и самите производители на автомобили да инвестират в подобни разработки :huh: стига с тая мания за забогатяване и трупане на дивиденти , ползи , мангизи , както искайте го наречете :dry:

Всеки производител седнал да разработва екологично чиста кола , която като си изгори горивото нужно да се задвижва колата и от ауспуха илиза миризма на ванилия , рози , ягода и такива разни :) да бъде изцяло освободен от всякакви видове такси и данаци и също така поощрен за това , че развива подобна дейност :) Защо не седнат да пренасочат повечето бюджети за армия към това за опазване на околната сред :huh: ???

Колкото и противоречиво да звучи , но всеки един супер автомобил и чисто изразходване на средства в погрешна посока :ph34r: но това няма как да го предотвратиш , защото пазара гледа да задоволи търсенето , а търсенето идва от такива като нас , така , че един ден когато внуците или пра-пра-пра-пра внуците ни се борят да оцелеят като човешки индивид , а не се борят за по-висока заплата или по-бърза Хонда бъдете сигурни , че нас ще обвиняват , човечеството сега :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако го приемат този закон чак тогава вече всички собственици на лади, москвичи и жигули ще имат самочувствието, че карат истински бегачки, които вървят на равно с другите :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...