borko 30 465 #1 Публикувано 26 Август, 2022 Вчера се разхождам из парка и едно не много голямо куче без каишка се спусна към мен и ми хвана крака ,в момента когато щеше да хапе го ритнах по муцуната обаче не бяга ,собствениците -двама катили се нервираха от това и ме заплашиха с ножове и щели да ме колят ,извиних им се привидно за да ме оставят на мира за момента ,как се процедира при такива случаи ?Кой отговаря за кучета пуснати свободно без повод -закона ясно пише всяко куче се разхожда с повод и или намордник ,няма писано дали хапе или не -само на каишка .Към кого трябва да се обърна за многото такива пуснати кучета из парка от собствениците ?Още повече че хем виновни и вадят ножове и заплашват човешки живот собствениците . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1262 #2 Отговорено 27 Август, 2022 Само 112 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka0007 212 #3 Отговорено 27 Август, 2022 В Тексас, където може винаги законно на улицата да носиш пистолет скрит под дрехите-това нямаше да се случи ... Та по случея- аз, бих купил кучешки бисквитки и модифицирал с нещо. Слагаш ги по пътя на тази криминална двойка, и няма повече да те ръфат куче(знам, че колегите ще скочат-животното не е виновно...)... Аз в България винаги имам спрей в якето, за подобни случаи...Пък и да не се налага да пускам крака и ръце в действие....! Видяхте в Бургас, на какво равнище са бг полицията и прокуратура! Бог високо, цар далеко.... 😔 Успех 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове