Злати 2 #1 Публикувано 25 Август, 2022 Здравейте,колата ми има повреда в механизма за прибиране на лявото странично огледало,при натискане на бутона работи само дясното огледало а лявото не,но се движи свободно с ръка, молбата ми е ако някой е запознат с проблема да ми обясни как да се може да се оправи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NikiG 160 #2 Отговорено 25 Август, 2022 Привет. Заповядай две теми за преглед: Приятно четене и успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Злати 2 #3 Отговорено 25 Август, 2022 Благодаря за информацията,изтеглих огледалото в посока отваряне щракна отвори се малко повече от нормалното,но след натискане на бутончето сработи нормално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shopa 59 #4 Отговорено 28 Август, 2022 Здравейте! Проблема ти със сигурност е този от снимката на темата, която ти е постнал колегата! Зъбното колелце е пукнато! Ако към момента работи коректно- то очаквай в скоро време да прави проблеми! Поръчваш ново от Алиекспрес/ има и метални/, разглобяваш, сменяш и забравяш за този проблем! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chaveto 5 #5 Отговорено 28 Февруари, 2023 На 28.08.2022 г. at 19:55, shopa написа: Поръчваш ново от Алиекспрес/ има и метални/, разглобяваш, сменяш и забравяш за този проблем! Здравейте, Може ли да попитам как точно се води тази част, която трябва да се поръча, че не мога да я намеря, а имам същия проблем... Ако имате линк ще съм много благодарен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Alex_ace 27 #6 Отговорено 28 Февруари, 2023 Здравей колега . Ето от Алито : https://www.aliexpress.com/item/32737839061.html?gatewayAdapt=4itemAdapt 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове