Митко Йотов 1237 #1 Публикувано 22 Август, 2022 Здравейте колеги. Ще купуваме Акорд 8 за едно младо семейство. Спряха се на 2.2 мотора, днес ходихме и огледахме една такава и изглеждаше прилично, забележки винаги мога да намеря но не за това е питането ми а защото колата беше само с един ключ„ Та питането ми е ако някой си е вадил втори от къде може да стане това и каква е цената за такъв в това да включва всичко евентуално, нарязване на резбата , обучение и да е като оригиналният. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1237 #2 Отговорено 23 Август, 2022 А от Бултрако някой поръчвал ли е такъв? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka0007 204 #3 Отговорено 23 Август, 2022 Тук, във форума е правилният човек ...потърси за 2 минути! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #4 Отговорено 25 Август, 2022 На 22.08.2022 г. at 20:35, Митко Йотов написа: .....и да е като оригиналният. И какъв трябва да е, като оригиналният? Може ли снимка или пример как изглежда? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bogomildimov 61 #5 Отговорено 25 Август, 2022 За Акорд 7 поръчах от бай Али. Пращаш снимка, нарязват и като пристигне отиваш при някой ключар да копира чипа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1237 #6 Отговорено 25 Август, 2022 Ние се отказахме да купуваме този Акорд с единият ключ. Благодаря колеги, моя е пропуска, че забравих да го споделя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
noemis 0 #7 Отговорено 29 Август, 2022 На 23.08.2022 г. at 9:15, mitaka0007 написа: Тук, във форума е правилният човек ...потърси за 2 минути! Кой е правилният човек от форума че в Бултрако ми казаха 1к 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове