ceco_accord 6035 #1 Публикувано 5 Август, 2022 (Редактирано) Мислех си че е трудно на тая кола, обаче японецът го е измислил да става за секунди - без специални инструменти и умения. Видеото е доста по-дълго от самата процедура. При руснака липсва някаква тапицерийка, която е с велкро - италиянски цип. Старият ми филтър е на почти 2 години. Новият е от @tsonev.autofix - 16 лв. Редактирано 5 Август, 2022 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #2 Отговорено 5 Август, 2022 (Редактирано) Цецооо 2 години за тоя филтър са твърде много ! Всичките гадости минават през него. Зимата е още по-зле. За това Наесен се сменя и в оптималния вариант и напролет. Редактирано 5 Август, 2022 от Drone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #3 Отговорено 5 Август, 2022 E, нали за това го написах и показах. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #4 Отговорено 5 Август, 2022 (Редактирано) Само ако го извадиш филтъра и натикаш новия не е добре има останали доста боклуци вътре в мастото където стои. Изкарваш стария филтът включваш да духа вентилатора на макс изхвърчат доста боклуци,почистваш с прахосмукочка вътре където стои филтъра. Тогава поставяш новия. Ако стои колата особено навън под дърво задължително преди зимата всяка година се сменя,пълен е с листа и насекоми. Редактирано 5 Август, 2022 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Victor 30 #5 Отговорено 5 Август, 2022 Сменям го два пъти годишно - преди пролетните полени и наесен. Взимам от най-скъпите (уж с въглен) от Тех-ко за 40тина кинта и наистина смяната става буквално за 10 секунди. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #6 Отговорено 5 Август, 2022 (Редактирано) Аа, забравил съм да пиша че и този е с активен въглен. То за това е така тъмен. Иначе колата спи гаражно и лете рядко се ползва градско. Просто съм забравил че само се канех лани да го сменя. Идеята ми беше че нито е скъп, нито е пипкав за смяна, а тя рабтата стана засмяна, та чак за срама. Редактирано 5 Август, 2022 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mittaka7 140 #7 Отговорено 7 Август, 2022 Аз го сменявам на всяко масло.Горе долу два пъти годишно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове