khaccbg 7 #1 Публикувано 14 Юли, 2022 (Редактирано) Здравейте, В момента пазарувам за автокаско от различните застрахователни компании. Гледам за: - пълно каско - кола на 12 години и повече - доверен сервиз - брой щети които покриват на паркинг инциденти - отсъпка при пакетно предложение с ГО - оценка в диапазона 15-16к лв До момента имам следните оферти за София: - Булстрад: 960 лв, лимит до 2 паркинг щети (до 8 елемента); Бултрако потвърден за доверен сервиз - Армеец: 1094 лв, неограничен брой паркинг щети; Бултрако потвърден за доверен сервиз - Дженерали: 750 лв, неограничен брой паркинг щети до 15% от застрахователна стойност; Бултрако не е потвърден за доверен сервиз Според вашия опит и това което имам като цифри, какво битхе ме посъветвали да избера? Редактирано 14 Юли, 2022 от khaccbg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
storish05 31 #2 Отговорено 14 Юли, 2022 Аз съм в Булинс, 13 000лв е стойността на колата. 4х125лв и при щета плащам 270лв.Миналата година бях в Дженерали и каското ми беше 800лв общо (4х199лв).Доверен сервиз, 3 паркинг щети и т.н.Не ми се е налагало да ми покриват нещо засега и не мога да кажа доколко са коректни....Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsetsolini 2 #3 Отговорено 16 Юли, 2022 Аз преди бях в Евроинс - и при заведени щети от надиране от недоброжелател ми изплатиха по 80 лв на детайл. Моето мнение за доверените сервизи и че правят нещата само колкото да ги позамажат. От две години сключвам каско през sdi като сам си определям застрахователната стойност, а не измислено да ми занижават стойността на автомобила, доверени сервизи не търся, респективно цената на застраховката е доста по-ниска от посочените от теб. Ако имам щети си ги отстранявам на места избрани от мен. Единственото дето ме интересува е застраховка срещу кражба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #4 Отговорено 16 Юли, 2022 Аз бях в Асет, не искаха да ми признаят една щета, та накрая с разправии ми я признаха. Сега съм в Дженерали, вчера около 3 часа заведох 3 паркинг щети в 4 и 30 вече имах възлагателно писмо към доверен сервиз. Останах много приятно изненадам за бързото обслужване. Като плюс мога да добавя, че можеш сам да си въведеш щетите през тяхното приложение и не е нужно да ходиш да завеждаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #5 Отговорено 17 Юли, 2022 Един приятел скоро пребоядисва колата в Бултрако и беше много недоволен от обслужването, отношението и качеството на работа. За мен това не е толкова високо в приоритетите, колкото може да звучи на пръв поглед. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
khaccbg 7 #6 Отговорено 18 Юли, 2022 On 7/17/2022 at 10:24 AM, Pavel_Pavlov said: Един приятел скоро пребоядисва колата в Бултрако и беше много недоволен от обслужването, отношението и качеството на работа. За мен това не е толкова високо в приоритетите, колкото може да звучи на пръв поглед. Изненадам съм да го чуя. Мислех да имаш Бултрако в листа от доверени сервизи трябва да ми е основен критерий Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #7 Отговорено 18 Юли, 2022 Ами веднъж отиде да я вземе и беше много недоволен от работата и я остави. Втория път като се върна просто си я взе без да се разправя. Не му работеха някои неща като несвързани халогени и пр. Сам си ги оправя след това. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
khaccbg 7 #8 Отговорено 18 Юли, 2022 2 hours ago, Pavel_Pavlov said: Ами веднъж отиде да я вземе и беше много недоволен от работата и я остави. Втория път като се върна просто си я взе без да се разправя. Не му работеха някои неща като несвързани халогени и пр. Сам си ги оправя след това. Това звучи доста зле. Мерси че споделяш... така поне няма да сме изненадани ако се случи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AlexDob 2 #9 Отговорено 20 Септември, 2023 Каско на моя Акорд правя само в Булстрад. Коректни и с много добри доверени сервизи в страната. Пътната помощ е уникална без ограничение в километрите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
orlovec69 2 #10 Отговорено 21 Септември, 2023 Аз съм към ДЗИ много съм доволен.Бързи,коректни и също с добри доверени сервизи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #11 Отговорено 21 Септември, 2023 Много е важно дали имаш някой който да се занимава вместо теб. Оставяш му колата и той се оправя а не ти да търчиш и да подписваш-разписваш-описваш всичко при нужда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове