goshesko 0 #1 Публикувано 10 Юли, 2022 Здравейте колеги. Имам Хонда Акорд 8 ген, но нямам за задните седалки въздуховоди за клинатика както на други хонди от тоя тип.Прилижил съм и снимка. Питането ми е възможно ли е от някоя кола за части да взема целия подлакътник с въздуховодите и да го заменя в моята кола? Има ли човек във форума да го е правил? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #2 Отговорено 12 Юли, 2022 Аз доколкото виждам на снимката имаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goshesko 0 #3 Отговорено 12 Юли, 2022 Явно не съм го написал точно . Това го нямам на моята кола. Снимката е от кола в mobile Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #4 Отговорено 12 Юли, 2022 След като го няма-имаш проблем. Коя година е колата и коя модификация? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goshesko 0 #5 Отговорено 12 Юли, 2022 Явно не съм го написал точно . Това го нямам на моята кола. Снимката е от кола в mobile 1 minute ago, toniam said: След като го няма-имаш проблем. Коя година е колата и коя модификация? 2009 г 8ма генерация седан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #6 Отговорено 12 Юли, 2022 Моята е същата, но имам в подлакътника на предните седалки една джаджа,която като я завъртя вътре влиза студен въздух от климатика(за да ти държи студени водата, безалкохолното и бирата) и отзад на подлакътника имам тия неща на снимката и пътниците отзад нямат ядове.Не знам как се води твоята? Моята е "Luxury Innova",ама аз живея в Испания. В България има други наименование. Автомат ли си или ръчка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goshesko 0 #7 Отговорено 12 Юли, 2022 Явно е базов модела на кола ми. Нямам хладилана жабка в подлакътника.Ръчка е ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #8 Отговорено 12 Юли, 2022 Моята е автомат. Ами отзад малко ще се 🤣изпотят! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goshesko 0 #9 Отговорено 12 Юли, 2022 Аз нямам проблем, защото няма да се водя отзад 😀. Просто питам колегите дали са опитвали да правят такъв ъпгрейд. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #10 Отговорено 12 Юли, 2022 Разбирам, но според мен мисията невъзможна. Това идва от структурата на самия модел (въздуховоди и т. н.) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
storish05 31 #11 Отговорено 12 Юли, 2022 Колега, много е занимавка с тези въздуховоди за да се сложат, в Drive2.ru има доста писано за тях и всеки казва, че не си заслужава разправията. Акорда има доста големи средни духалки и според мен тези отзад им е по-хладно, отколкото тези отпред. Почти винаги като возя някой отзад ми казва да намаля климатика, а този отпред му е добре. Отдолу под седалките също имаш духалки.Доста Акорди нямат хладилен подлакътник и духалки отзад (2те вървят комплект), така че това не означава че колата ти е хептен базова.Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goshesko 0 #12 Отговорено 12 Юли, 2022 (Редактирано) Благодаря много. Май по добре да не се занимавам Редактирано 13 Юли, 2022 от Honda_Z Моля, не цитирайте цяло предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1237 #13 Отговорено 12 Юли, 2022 Колега колата ти е Елеганс и е точно базов модел, другото е Екзекутив и е с почти всички екстри. Никоя Елеганс няма духалките отзад По всяка вероятност нямаш и люк нямаш и прем аудио нямаш и блутут, нави и още доста неща но така е при Елеганс за това е и по евтин. А дали си струва, ми сменяш цялата конзола, сваряш таблото, сменяш централните въздуховоди с такива които имат разклонение за от зад намираш и ракавите към духалките и събираш всичко на ново за да ти каже онзи на задната седалка "аферим ефенди", ако смяташ, че си струва.... . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #14 Отговорено 13 Юли, 2022 Всички седмици са без такива духалки, даже и Екзикютива. Тъпо но е така. Под предните седалки има въздуховоди. Според мен единственото неудобство е, че пътниците отзад не могат да си контролират посоката на въздуха и лятото ще им мръзнат краката 😁 Едва ли си заслужава времето и средствата, за да ги добавиш тези духалки. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6031 #15 Отговорено 13 Юли, 2022 Има смисъл за задните пасажери, понеже усещат в лицето си че колата реално работи за техният комфорт. Особено е осезаемо между 3-та и 5-а минута след стартиране на двигателя лятоска и в напечено купе, както и зиме - за топлинка (ако е бензинов), а после общият микроклимат се изравнява. На моята 7-мица се оплакваха при тръгване че няма духалки отзад, но само градско. Сега ги спират на извънградско - нема угодия. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
storish05 31 #16 Отговорено 13 Юли, 2022 Да, хубаво беше да ги има, но като цяло не е екстра, която си заслужава занимавката за да се постави.Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове