khaccbg 8 #1 Публикувано 5 Юли, 2022 Здравейте колеги, да попитам уплътнителите на прозорците колко струва да се сменят? Предполагам заедно с хрома вървят елементите. А също типично ли е за комбито да има горе в ъглите проблеми с течове? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
storish05 31 #2 Отговорено 6 Юли, 2022 Проблема с теча не е само при комбитата, защото причината не е гумата около рейлинга, а лайсните около предното стъкло. Горе в ъгъла точно до гумата, която стои около предното стъкло е целия проблем. Преди месец и на мен се появи същия теч и аз първо се хванах за уплътнението около рейлинга, но уви... при следващото миене тавана беше пак мокър. Лошото е, че не знам сега дали ще падне с нещо това петно на тавана или ще се наложи да го претапицирам, защото много ме дразни.Иначе уплътненията на хром лайсните се продават в алиекспрес. По спомен бяха около 130лв. Вървят комплект (гумената част заедно с хрома).Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
khaccbg 8 #3 Отговорено 7 Юли, 2022 21 hours ago, storish05 said: Иначе уплътненията на хром лайсните се продават в алиекспрес. По спомен бяха около 130лв. Вървят комплект (гумената част заедно с хрома). 130лв за всичките 4 врати или една броийа (уплатнението с хрома)? Чудех се дали могат да се намерят от автоморга. Мерси за пояснението за теча - ценен съвет че не е от рейлинга. При мен лайсната на предното стъкло е правена... и не знам дали няма да имам проблеми за в бъдеще. Ще наблюдавам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
storish05 31 #4 Отговорено 7 Юли, 2022 4-те са толкова. Какво е качеството не знам, но предполагам няма да са зле.Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
khaccbg 8 #5 Отговорено 8 Юли, 2022 10 hours ago, storish05 said: 4-те са толкова. Какво е качеството не знам, но предполагам няма да са зле. Това звучи повече от добре защото иначе ми казаха от един сервиз че е 170 лв едната. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #6 Отговорено 8 Юли, 2022 Здравейте, има безплатна сервизна акция в Бултрако за подмяна на проблемните лайсни на предното стъкло. Хубаво е да се обадите и позаинтересовате. Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
storish05 31 #7 Отговорено 8 Юли, 2022 Ето линк с обяватаLet's shop together on AliExpress with new user couponsYour BGN 1.96 in coupons are here!https://a.aliexpress.com/_mOldpH4Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
khaccbg 8 #8 Отговорено 8 Юли, 2022 56 minutes ago, galin_k said: Здравейте, има безплатна сервизна акция в Бултрако за подмяна на проблемните лайсни на предното стъкло. Хубаво е да се обадите и позаинтересовате. Успех. Мерси много! Току що им звъннах - казаха че за моята РАМ-а няма никакви акции. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #9 Отговорено 12 Юли, 2022 Не купувай нищо от " Ali Express". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
storish05 31 #10 Отговорено 12 Юли, 2022 Защо? Аз съм купувал няколко неща и качеството беше повече от перфектно. Това не са дреболии за по 5лв дето не стават за нищо....Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
khaccbg 8 #11 Отговорено 12 Юли, 2022 А някой може ли да потвърди дали уплътненията за седан са същите като на комби? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mys7Ic 14 #12 Отговорено 8 Юли, 2023 (Редактирано) Здравейте, Аз имам същия теч като на снимката. Доста по-малко е но в крайна сметка какво се сменява? Гумената лайсна на челното предно стъкло или хромираните лайсни на самите странични прозорци? Тези страничните лайсни около предното стъкло са сваляни и лепени, но пак са се понадигнали. Редактирано 8 Юли, 2023 от Mys7Ic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове