HonAc22 0 #1 Публикувано 19 Юни, 2022 Здравейте колеги. Нов съм във форума, и като цяло не съм много компетентен относно автомобилите. Накратко, досега съм карал един дизелов Ford Mondeo 2.0 115к.с. който издаде багажа и търся с какво да го заменя. Като цяло средно 80% от годината навъртам градско и 20% извънградско. Трябва ми комби автомобил, който да е достатъчно голям отзад за да се возят свободно 4ма души с багаж. Единствено искам да е с кожен салон, останалите екстри са просто бонус. Без да плюя и да правя антиреклама, но просто не съм изкарал късмет с предишния автомобил, който ме е изпращал по сервизите през няколко месеца (пък и донякъде може и задкормилното устройство да е било виновно за това че не го поддържа както трябва). Просто търся нещо надеждно и да е в рамките до 7000лв. Намерих ето тези обяви та реших да попитам тука за мнения от вас. Всякакъв коментар е добре дошъл, тъй като не съм голям разбирач: Honda Accord 7 2.0 155к.с. 2004г. Ако може и някакво безпристрастно мнение относно тези обяви на Mercedes C и E класа? Mercedes C240 4matic 170к.с. 2004г. Mercedes E320 4matic 224к.с. 2004г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6060 #2 Отговорено 19 Юни, 2022 Мерцедесите не са ме интересували, но имах комби Акорд 7 фейс 2.4 автоматик и бях много доволен. Намери и виж / покарай комбито на живо. Другото е според бюджет и на късмет. Ако ги имаш - само сгода и консумативи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 159 #3 Отговорено 25 Юни, 2022 (Редактирано) Ц класата е много тясна. Е-то заслужава внимание, но аз ще препоръчам Акорда. Дали конкретния екземпляр или друг, не бих посочил по едните снимки. Хондата е непретенциозен автомобил и след като се вкарат всички агрегати в кондиция, ще служи вярно и дълго. Само да не се очакват чудеса. Няма начин да си купите кола за 7к и само да карате (това в дългосрочен план де). Тези автомобили са си на години вече и искат внимание. Разбирасе, може да излезете късметлия и да попаднете на човек, който хем е влагал в колата, хем да иска "пазарна цена". Акорда е достатъчно широк, учудващо конфортен и с чудесен багажник. Толкова от мен. Ако вече има конкретни въпроси, ще сме повече в помощ. Успех! Редактирано 25 Юни, 2022 от I_Yordanov 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivailopp 291 #4 Отговорено 28 Юни, 2022 (Редактирано) За градски условия 2.0 мотора е по икономичен, особено когато се свикне как да се кара. Парите са добри за тая конкретна кола, но трябва да видите дали няма някой проблем ,щото чека свети на снимката, а моторът работи. Диагностика да се види. Ако е нещо лесно решимо , гласувам с две ръце за тая кола. Багажникът е огромен! Дано само газовата е настроена като хората. Редактирано 28 Юни, 2022 от ivailopp 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1542 #5 Отговорено 28 Юни, 2022 (Редактирано) @HonAc22 Светещ чек,газоватах сигурно удушена да не харчи.Кога е слагана газовата. Двигателя може и вече да е попруключил,по точно главата. Питай защо свети чека. Вземи Акорд без газова по-добре ти да си я сложиш. Редактирано 28 Юни, 2022 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове