Красимир 77 0 #1 Публикувано 12 Юни, 2022 Здравейте бъдещи колеги.Предстои ми закупуване на семеен автомобил,спрели сме се на Crv 4 генерация но дилемата е бензин или дизел и от кои мотори.Ще бъде и градска кола.Извинявайте за въпросите но не съм имал Хонда до сега.И също така дано да попадна на кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fissikela 14 #2 Отговорено 12 Юни, 2022 (Редактирано) За мен, за градски автомобил е по добре бензин. Аз съм с R20A9 2014г. И съм много доволен. Взех я на 55к реални км. И 2 месеца вече я засичам с каране в София и ми дава около 8-9 разход. Ти си прецени. Ако не е тайна, какъв е предвидения бюджет? И да знаеш, сигурно ще се нахвърлят срещу теб за темата Редактирано 12 Юни, 2022 от Fissikela 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 201 #3 Отговорено 12 Юни, 2022 Бензин! По-малко проблеми, по-евтино обслужване, по-бързо загрява зимата. 4 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Красимир 77 0 #4 Отговорено 12 Юни, 2022 Преди 6 часа, Fissikela написа: За мен, за градски автомобил е по добре бензин. Аз съм с R20A9 2014г. И съм много доволен. Взех я на 55к реални км. И 2 месеца вече я засичам с каране в София и ми дава около 8-9 разход. Ти си прецени. Ако не е тайна, какъв е предвидения бюджет? И да знаеш, сигурно ще се нахвърлят срещу теб за темата Около 30 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 619 #5 Отговорено 13 Юни, 2022 Има една от америка в категория "Продавам". Вписва се в бюджета, даже и за газова уредбаще останат. Гледам си от Русе. Може да се посъветваш с @Markony. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове