ceco_accord 5937 #321 Отговорено 29 Април, 2022 Абе, друго си е чиляк да се чувства уютно в колата си, но всеки си има собствен аршин. Преди години, когато си реставрирах Сивика, подменихме текстила на седалките (кожените страни и гърбове запазихме) и понеже оригинален не се намира, претапицирахме и картите на вратите с новия плат, но там формата е плоска. Всичко е въпрос на мерак, а той - на пари. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_ks 12 #322 Отговорено 30 Април, 2022 Карам такъв Сивик вече 6 години, и за първи път някой ми насочва вниманието към качеството на материалите в купето. За мен качеството, предвид 17 годишната употреба е добро и дуракоустойчиво. Това с претапицирането ми се струва абсурдно, и това го казвам от позицията на човек, който си поддържа колата педантично. Просто за мен тази операция няма добавена стойност, особено за кола в края на жизнения си път. Изпратено от моят M2007J3SG с помощта на Tapatalk 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Дейвид С. 0 #323 Отговорено 4 Юни, 2022 Здравейте, бих искал да попитам дали за тази кола си струва да пътувам от София до Варна. https://www.cars.bg/offer/61dbf10110a3ac07a5002234 Мисля, че е време да сменям Джазката ми и да си взема Сивик. Моля ако имате мнения и съвети да споделите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове