stojkovskimarjan 21 #1 Публикувано 14 Май, 2022 Вчера махнах капака на клапаните, не е от гарнитура на капака на клапана и уплътнение на разпределителния вал.Остава гарнитура на главата или пръстен за измерване на измервателната пръчка. Вашите мнения? Sent from my SM-A528B using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #2 Отговорено 14 Май, 2022 Хидравличната ти помпа е там,изми хубаво с обезмаслител и виж откъде може да е теча. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kireto1982 1 #3 Отговорено 16 Май, 2022 Колега някакво развитие по теча има ли?И аз имам същия проблем,но не ми е останало време да огледам обстойно нещата! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stojkovskimarjan 21 #4 Отговорено 16 Май, 2022 Няма развитие Sent from my SM-A528B using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stojkovskimarjan 21 #5 Отговорено 2 Юни, 2022 от гарнитура на главата ли е? Sent from my SM-A528B using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #6 Отговорено 3 Юни, 2022 Може да имаш теч от уплътнението на капака на клапаните, от точките, където се слага по малко силикон преди да се монтира. Иначе, ако е от главата, как ще се качи нагоре. Както ти казаха, напръскай с обезмаслител или просто бензин и отмий с пулвелизатор с топла вода да се види после от къде ще тръгне да омаслява. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragob 72 #7 Отговорено 6 Юни, 2022 И аз имам там омасляваме ,но според мен е от пръчката.моята гори масълце и често проверявам и покапва чат чат.форума живна нещо събота и неделя,че нещо беше замрял за Сивик 6.направо си мисля ,че останахме много малко сивици вече. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #8 Отговорено 7 Юни, 2022 (Редактирано) Не на горещ двигател. Напръсквате с обезмаслител,мястото. После с топла вода измивате , снимате преди пръскането с омасляването,измитото след 4-5 дена пак. Така може поне да предположим ,в момента гадаем. Редактирано 7 Юни, 2022 от CARPERA 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stojkovskimarjan 21 #9 Отговорено 7 Юни, 2022 Няма Meglio тук..... може с друго средство за размразяване на фурни?исках да си купя средство за почистване на двигател https://filtrytotu.pl/pl/chemia/40046-moje-auto-engine-cleaner-1l-20-a32.html Sent from my SM-A528B using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #10 Отговорено 7 Юни, 2022 (Редактирано) В всеки магазин за авточасти има обезмаслител за коли. В всеки хранителен магазин има обезмаслител може да не е марката Меглио,може да е Медикс. Пише че си от София ако тям няма............ Редактирано 7 Юни, 2022 от CARPERA 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Executor 49 #11 Отговорено 7 Юни, 2022 (Редактирано) https://www.emag.bg/obezmaslitel-za-dvigatel-motox-750-ml-sprej-001729/pd/DW04G3MBM/ Ей това върши отлична работа но не го правете на закрито (гараж, навес или нещо подобно) ще се удушите. От опит го казвам .В пъти по-силно е от санитарния обезмаслител който се ползва в домакинството. Това за фурните също върши работа но със сигурност е по-слабо от Motox. Редактирано 7 Юни, 2022 от Executor Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове