СВЕТЛЮ 0 #1 Публикувано 27 Март, 2022 А добре заварили и .... Помощ ! Новак съм - със ново закупено, старо HR-V. /2002г., 124 к.с. 1,6, vteс, на 235 000 км. Пушеше и смених маслото /10W60, Wolf/, обаждат се клапани, др. ремък е за смяна, сигурно и сегментите и те и т. н. А бе, италианка е .... иначе е стегната, няма ръжда/!/, запазена линия, кожен салон. Но ето, че идва ред и на мойта "кожа" и колцата трябва да прегледа " лекар". Ще Ви бъда благодарен, ако ме насочите към някой свястен, хондаджийски ..... "хирург" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #2 Отговорено 27 Март, 2022 Кой ти каза да наливаш такова масло? 10-60 е с много висок вискозитет. Пък и ако колата го гори и него, значи с 5/30 или 5/40 ще е мълиии. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
G_S_H 15 #3 Отговорено 27 Март, 2022 Като смени маслото с това което не трябва-спря ли да пуши ? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
СВЕТЛЮ 0 #4 Отговорено 27 Март, 2022 И на мен ми се струва, че това масло не е .... ама много "акъли" край мен, пък и японка до сега не съм имал. Наистина, почти спря да пуши, но както отбелязвате, 5/30 или 5/40 /каквото трябва да си е/, ще го пие на екс, а това е отчайващо. Целта ми е да я поеме добър майстор и: от - до, ..... всичко по двигателя, иначе окачване, ходова част е добре, даже и ..... къде, къде за тия години. С две думи - сервиз или майстор, колеги! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #5 Отговорено 27 Март, 2022 Не е казано че ще го пие много, пробвай с 5-30 покарай, смени го на 5000, после пак наблюдавай. Не бързай с ремонт, както казваш от-до, не мисля че ще си готов за цената, която е повече от колата, а гаранция няма. Това е рискът от Италия с този двигател, аз също играх тази игра, бих казал че иска редовна смяна на 10к км, а в Италия, не е баш така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gitzev 15 #6 Отговорено 28 Март, 2022 Иван Фена Иванов е твоя човек. Ползвал съм му услугите и съм повече от доволен. Телефона му го има тук във форума. Ако ти е близо Дупница той е човека. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #7 Отговорено 29 Март, 2022 Русе е доста по близо до Горна Оряховица. Може да потърсиш Маркони. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
СВЕТЛЮ 0 #8 Отговорено 28 Април, 2022 Пичове, благодаря ви за отношението и понеже, на мен ми е хубаво, да ми е трудно /какво да се прави - "късмет"/, започнах с ремонта, та да видим до къде ще я докарам, уж за сега нещата са добре: ще понавъртим - ще видим! /само за парите - не ме питайте/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове