Jump to content

СВЕТЛЮ

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно СВЕТЛЮ

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    HR-V, 1.6, 124 к.с, 2003 год.
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Г. Оряховица

Contact Methods

  • Website URL
    newproect.21@gmail.com
  • Skype
    не

Последни посетители

311 профилни разглеждания
  1. Г-да напреднали признавам, че моите познания по темата са по-скоро скромни и логично е да задам подобен въпрос... и въпреки всичко, не чух категоричен отговор, но пък разбрах, че ще трчбва да ходя на "диференциално" училище ...по темата. И все пак: теоретически, след като задните се задвижват принудително, защо, при липса на такова, те се завъртват ..... под въздействието на предните?
  2. Колата е вдигната във въздуха /на подемник/ колелата не са обременени и са свободни. Завъртваш с ръка предно колело и виждаш, че срещустоящото му задно и то се завъртва чрез кардана.
  3. Колеги, ужас: HRV-то ми е постоянно 4 х 4, явно проблема е диференциалноголям, да не казвам .... отчайващ. /грешката си е моя, че не гледах когато го купувах, чак сега го установих, на подемника, по повод на друг ремонт/
  4. Допустимо ли е, въпреки добър основен ремонт, охл. течност, /при работа на двигателя/ да намаля и ако "да"...... колко?
  5. Пичове, благодаря ви за отношението и понеже, на мен ми е хубаво, да ми е трудно /какво да се прави - "късмет"/, започнах с ремонта, та да видим до къде ще я докарам, уж за сега нещата са добре: ще понавъртим - ще видим! /само за парите - не ме питайте/
  6. И на мен ми се струва, че това масло не е .... ама много "акъли" край мен, пък и японка до сега не съм имал. Наистина, почти спря да пуши, но както отбелязвате, 5/30 или 5/40 /каквото трябва да си е/, ще го пие на екс, а това е отчайващо. Целта ми е да я поеме добър майстор и: от - до, ..... всичко по двигателя, иначе окачване, ходова част е добре, даже и ..... къде, къде за тия години. С две думи - сервиз или майстор, колеги!
  7. А добре заварили и .... Помощ ! Новак съм - със ново закупено, старо HR-V. /2002г., 124 к.с. 1,6, vteс, на 235 000 км. Пушеше и смених маслото /10W60, Wolf/, обаждат се клапани, др. ремък е за смяна, сигурно и сегментите и те и т. н. А бе, италианка е .... иначе е стегната, няма ръжда/!/, запазена линия, кожен салон. Но ето, че идва ред и на мойта "кожа" и колцата трябва да прегледа " лекар". Ще Ви бъда благодарен, ако ме насочите към някой свястен, хондаджийски ..... "хирург"
  8. А добре заварили и .... Помощ - новак съм - със ново закупено, старо HR-V. /2002г., 124 к.с. 1,6, vteс
×
×
  • Създай нов...