SimeonR1 0 #1 Публикувано 21 Март, 2022 Здравейте колеги, скоро станах собственик на акорд 7 комби. Когато я взехме пискаше веднъж след като извадиш ключа, но сега започна да писка през 10-15 минути и на заключено и на отключено. Звукът като чели идва някъде от под жабката и не се чува само когато е на контакт или запалена. Не успях да намеря друга тема за това, но успях да разбера че не би трябвало да имат звуков сигнал за работеща аларма. Някой имал ли е подобен проблем и успял ли е да го реши? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #2 Отговорено 21 Март, 2022 Странно нещо описваш, колега. Качи кратък клип или аудио файл и дано някой да даде идея, понеже звуци изпод жабката аз не съм чувал. Много е вероятно да е допълнително добавено оборудване и да се наложи разглабяне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #3 Отговорено 21 Март, 2022 То и един път не е нормално да писка, както е било... Може да е слагана аларма, която го прави и един звук значи някакъв режим на охрана, повече пискания да е друг режим... Зумера който писка при фарове и отворена врата би трябвало да е някъде под таблото, такъв ли е звукът или различен? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SimeonR1 0 #4 Отговорено 22 Март, 2022 Ето това в конкретния звук, не съм сигурен дали е този за врата все още не го познавам, но не трябва ли да е само на заключена кола. YouCut_20220322_210033025.mp4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #5 Отговорено 22 Март, 2022 Не ми е познат този звук, не е от зумера за отворена врата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6061 #6 Отговорено 23 Март, 2022 И от аудиото не е. Не съм чувал такъв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Terje 171 #7 Отговорено 23 Март, 2022 Имаш някакво допълнително оборудване, най-добре свали корите и се услушай пак. След като се появява когато не е на контакт, предполагам сигнализира, че оборудването не е в работен режим. Имаш ли контакт на предишния собственик, за да попиташ, или колата е нов внос? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SimeonR1 0 #8 Отговорено 23 Март, 2022 За съжаление е от автокъща нов внос и нямам контакт на предишния собственик. Сигурно ще свалям корите събота и неделя да го диря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове