Кирил Тосев 0 #1 Публикувано 17 Януари, 2022 (Редактирано) Колеги, крушката на жабката как се сменя? Второ защо според вас дисплея ми показва 17 часа и 5 минути по-ранен час? Не става да се свери, не показва и дата вече! Смених си крушките на аварийните и vsa off! Нищо не съм разкачал! Колата е сивик 8 2.2 дизел с навигация! Редактирано 17 Януари, 2022 от Кирил Тосев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koszabg 20 #2 Отговорено 17 Януари, 2022 Преди 1 час, Кирил Тосев написа: Колеги, крушката на жабката как се сменя? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #3 Отговорено 17 Януари, 2022 Всички навигации се скапаха.От Хонда обявиха ,че търсят глобално решение на проблема.Засега няма сервизен бюлетин...ще чакаме. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #4 Отговорено 17 Януари, 2022 УжасТ! Аз на 2ри януари забелязах, че часът беше с 1 час назад (все едно съм на CET време) - изключих си автоматичната часова зона за около 30тина минути докато миеха колата, след това си я включих обратно и беше всичко точно. Не съм бил в колата скоро, за да проверя какво е състояние в момента, но можете да пробвате и така ако сте с навигация. Ще се радвам ако излезе сервизен бюлетин да споделите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове