kkrasun 13 #1 Публикувано 14 Декември, 2021 странна работа.. префейсовата ми навигация 2004г. когато дам на навигацията зум на 200 км. се вижда Италия със отворени пътища и всичко там...а северна европа е синя, та си мислих дали е възможно предния собственик да я е сменил с ФЕЙСОВА. или просто така си е нормално .🎅 ааа и ми дава всички координати и посока на движение на автомобила. Edited just now by kkrasun Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #2 Отговорено 14 Декември, 2021 Здравей. Ако имаш символ на огледало на бутона за нагревателите на задно стъкло е фейсов, но това не е меродавно понеже навито е само екран. Може да е сменил само DVD-то, но тогав май не работи тъча на монитора. При теб как е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kkrasun 13 #3 Отговорено 15 Декември, 2021 (Редактирано) няма символ за подгрев на огледало той е на вратата при копчетата за стъклата , но тъча работи... Редактирано 28 Януари, 2022 от Honda_Z Моля, не цитирайте цяло предходно мнение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #4 Отговорено 15 Декември, 2021 Значи е префейсова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #5 Отговорено 17 Декември, 2021 На 14.12.2021 г. at 19:04, Ivan_Ch написа: Здравей. Ако имаш символ на огледало на бутона за нагревателите на задно стъкло е фейсов, но това не е меродавно понеже навито е само екран. Може да е сменил само DVD-то, но тогав май не работи тъча на монитора. При теб как е? Всичко си работи както трябва, ако са спазени схемите за портване на Фейс навигация към тази Преди фейс 🙂. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #6 Отговорено 17 Декември, 2021 @crown_bg Някъде преди време бях чел, че за да има задна камера на префейса сменят само DVD за да има видео вход, но със стария тъч не сработвало. Лично не съм тествал, но при колегата явно всичко е ОК и си е с фейсова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kkrasun 13 #7 Отговорено 17 Декември, 2021 здравейте,нещо не разбирам. ако пробвам с диск на фейсова ако е такава трябва да тръгнат картите,нали така.. друг начин да разбера май няма. та молбата ми е ако някой колега от софия може да ми услужи с такъв диск за проба и ако работи ще търся да си купя такъв. наздраве на всички.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #8 Отговорено 17 Декември, 2021 Твоята е префейс и диска няма да ти тръгне. Под DVD се има предвид четящото устройство не самия диск, така че трябва колегата който се навие да ти свърши работа да си разглоби централната конзола за да извади DVD устройството и заедно с фейсовия диск та да видиш карта на България. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kkrasun 13 #9 Отговорено 18 Януари, 2022 Здравейте,разглобих всичко да извадя DVDто,за да почистя оптиката ,но два болта, които го поддържат не се развиват.някакви идеи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #10 Отговорено 18 Януари, 2022 8 mm с удължение и тресчотка. Друго ако имаш ударен гаековерт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kkrasun 13 #11 Отговорено 18 Януари, 2022 Завъртм със сила но планките на които е болта се огъват,нали е с нормална резба,благодаря...малко тъп въпрос ама ме е страх да не скъсам нещо, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #12 Отговорено 18 Януари, 2022 Нормална резба е. Просто най-вероятно не е развиван до сега. Моите първия път, като ги развивах, видях доста зор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kkrasun 13 #13 Отговорено 19 Януари, 2022 Това е DVDто,почиствам и връщавм да видим какво ще стане 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kkrasun 13 #14 Отговорено 20 Януари, 2022 Някой ако се чуди къде е лещата на DVDто,ето я 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kkrasun 13 #15 Отговорено 20 Януари, 2022 От тук бръкнъх за да я почистя.. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kkrasun 13 #16 Отговорено 21 Януари, 2022 Не го прочете диска,не ги разбирам тия техники.може ли да ми препоръчате сервиз в софия да го занеса DVD то,също и малкия дисплей да ми презапоят.благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kkrasun 13 #17 Отговорено 21 Януари, 2022 Монтирах DVD то,без капак за да гледам какво става вътре, пуснах диска и машинката не можа да го завърти ,а се мъчи. механичен проблем явно ми трябва DVDи сервиз... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #18 Отговорено 22 Януари, 2022 Не го прочете диска,не ги разбирам тия техники.може ли да ми препоръчате сервиз в софия да го занеса DVD то,също и малкия дисплей да ми презапоят.благодаря.За такъв тип електроника ти препоръчвам да търсиш аудио-видео сервиз.Занеси им ги разглобени.Не ти препоръчвам определен, защото не знам къде какво се случва в тая криза.Иначе, позлвал съм на Авител услуги за ДВД-то, свършиха работа, но не си бяха почистили, както горе-долу след всеки майстор не зависимо в коя сфера.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kkrasun 13 #19 Отговорено 28 Януари, 2022 On 1/19/2022 at 4:19 PM, kkrasun said: Това е DVDто,почиствам и връщавм да видим какво ще стане Това префейс ли е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #20 Отговорено 28 Януари, 2022 Без вентилатор са префейс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kkrasun 13 #21 Отговорено 28 Януари, 2022 (Редактирано) Значи префейс Редактирано 28 Януари, 2022 от Honda_Z Моля, не цитирайте цяло предходно мнение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kkrasun 13 #22 Отговорено 1 Февруари, 2022 Здравейте колеги, на тая навигация са свързани само ТРИ от ПЕТ изхода ,ДВАТА свободни за какво са. питам защото на задната броня има монтирани парктроници ама не работят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #23 Отговорено 2 Февруари, 2022 Този мисля е за диагностика. Парктроника не минава през Ром-а. Малката черна букса е захр., а другата е за дисплея. Чудя се дали ГПС само на фейса е на Ром-а или този твоят няма ГПС... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #24 Отговорено 2 Февруари, 2022 Това е за фейсова, но може би ще те ориентира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове