CARPERA 1537 #81 Отговорено 22 Декември, 2021 (Редактирано) @Redman Караш Хонди и си запознат с тяхната поддръжка. С опресняването на маслото на автоматаще усетиш още разлики,включително и динамика. С смяна на маслото на двигателя на интервали то по 7-8 хил,препоръчвам първите на по късо,и двигателя ще живне. По това какво масло ще изтече,ще съдиш дали е опреснявано на време. Кафяво ако е,има нужда от още веднъж да се опресни след определени км. Споделяй и питай тук в форума ще ти се помогне от колегите. Редактирано 22 Декември, 2021 от CARPERA 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
storish05 31 #82 Отговорено 22 Декември, 2021 И на мен на диагностика ми излиза проблем с микрофона на HFT и все още не съм открил от къде точно е проблема...Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Redman 25 #83 Отговорено 14 Януари, 2022 На 22.12.2021 г. at 13:54, storish05 написа: И на мен на диагностика ми излиза проблем с микрофона на HFT и все още не съм открил от къде точно е проблема... Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Оказа се че моя модул е изключен. По каква причина не знам, но всичко е ок като го включих. Не дърпа ток, Намира се под жабката. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Redman 25 #84 Отговорено 14 Януари, 2022 (Редактирано) Да споделя колеги, акордчето е доста приятен автомобил. Нищо че се разминава с първоначалната ми представа за 2.4, но и 2.0 не е лишен от добра динамика. Много адаптивен автомобил. Сега предстои смяна на маслото и филтъра на скоростите. Предполагам и някакви ремъци ако има, но това е. Автомобила е уникален. Много благодаря на всички изразили мнение преди покупката! P.S. Има ли някой идея от къде мога да си закупя мониторът които е оригинално на задната седалка? Редактирано 14 Януари, 2022 от Redman 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #85 Отговорено 14 Януари, 2022 Живо и здраво да ти е, а и ти! Кучето скача според кубатурата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Voyager 26 #86 Отговорено 21 Март, 2022 Аз лично премина от 2.2 дизел на 2.0 бензин автомат. Колата е супер и въобще не ми липсва дизелът. Напротив повече дизели няма да карам. Моторът не е муден. Зависи как го караш, а автоматът си е супер удобство. Предавката S държи мотора в по-високи обороти, превръща скоростната кутия в 4-ри степенна и позволява ръчно превключване на скоростите от перата на волана. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове