TURBALAN 0 #1 Публикувано 24 Октомври, 2021 Здравейте колеги имам едно питане имам хонда сивик англичанка с мотор d14a8 който спука блок но имам и двигател от хонда с номер d15b2 моноинжекция та въпроса ми е дали ще станат всмукателите и делкото от d14a8 на d15b2 за да стане пълна инжекция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Executor 49 #2 Отговорено 18 Ноември, 2021 Аз бих си купил други двигател. Тия моноинжекции хич не ги харесвам. Но това е мое мнение. Има плюсове де. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #3 Отговорено 19 Ноември, 2021 Може би си си решил проблема но до колкото знам Д серията всичко е взаимозаменяемо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #4 Отговорено 19 Ноември, 2021 Преди 4 часа, krasimir_01 написа: Може би си си решил проблема но до колкото знам Д серията всичко е взаимозаменяемо. Колегата @fenabgе описал всичко ясно, в съответната тема. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове