Миро 01 2 #1 Публикувано 19 Октомври, 2021 Здравейте. Как решихте проблема с изорелите уплътнения на външните лайстни на стъклата. Майте са изгорели и падат. От Бултрако искат много пари за тях. Лошото е че не се продават само уплътнението ами върви с лайсната. Които са 2 от лявата страна и 2 от дясно. Моля за съвет ако някое е подменял тези лайстни. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1847 #2 Отговорено 19 Октомври, 2021 Аз го реших с втора употреба. Скъпо, но по-евтино от нови : предна за 80лв., задна за 50лв. Но не се намират лесно - затова и са скъпи на старо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niksi 75 #3 Отговорено 19 Октомври, 2021 Аз си купих от алито. Тези Смяната ми отне около два часа, но извадих невредими старите. Проблема според мен не е в горният видим слой който започва да се рони, а в по долната част която се опира в стъклото. Аз ги държах докато не се закъса и долната част, само на шофьора се закъса и при миене се появиха капки под вратата. Цената според мен е добра, а и аз разлика от оригиналните не намерих ,(поне за сега де, само времето ще покаже). 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1847 #4 Отговорено 19 Октомври, 2021 Цената ти е перфектна за 4-те. Дано излезнат добри, а и не виждам причина, да не изкарат дълго... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shopa 59 #5 Отговорено 20 Октомври, 2021 (Редактирано) Над година съм с тези от Алито! За сега няма проблеми! Редактирано 20 Октомври, 2021 от shopa 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
exit 3 #6 Отговорено 12 Ноември, 2021 (Редактирано) On 10/19/2021 at 10:55 PM, niksi said: Аз си купих от алито. Тези Смяната ми отне около два часа, но извадих невредими старите. Проблема според мен не е в горният видим слой който започва да се рони, а в по долната част която се опира в стъклото. Аз ги държах докато не се закъса и долната част, само на шофьора се закъса и при миене се появиха капки под вратата. Цената според мен е добра, а и аз разлика от оригиналните не намерих ,(поне за сега де, само времето ще покаже). И аз съм поръчал тези, но не ми се чакаше от Китай и ги поръчах от испанския им клон на испански адрес, след което ще ги засиля с ГГБГ насам. Ползвахте ли пластмасови инструменти за лайсни и кори, за да ги извадите? Нещо не откривам такива в железариите около нас. Редактирано 12 Ноември, 2021 от exit Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niksi 75 #7 Отговорено 12 Ноември, 2021 Преди 5 часа, exit написа: Ползвахте ли пластмасови инструменти за лайсни и кори, за да ги извадите? Нещо не откривам такива в железариите около нас. Здравей, не съм ползвал такива щангички, но ще е много по-лесно ако си намерите от някъде. Трябва малко да се осуче - долната част я буташ навътре а горната навън и се дърпа нагоре. С палеца натискаш а с другите пръсти дърпаш. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1847 #8 Отговорено 12 Ноември, 2021 Излишно набутване е да купуваш каквито и да е щангички. Старите лайсни, така и така отиват в коша, та и да се счупи някоя и друга щипка , ти е все тая. Става и с права отвертка, само внимавай да не нараниш боята (подложи някакво парцалче под отвертката и давай) . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
exit 3 #9 Отговорено 13 Ноември, 2021 Мерси, ще пробвам с подръчни материали тогава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rudeo8181 0 #10 Отговорено 14 Ноември, 2021 On 10/19/2021 at 10:55 PM, niksi said: Аз си купих от алито. Тези Смяната ми отне около два часа, но извадих невредими старите. Проблема според мен не е в горният видим слой който започва да се рони, а в по долната част която се опира в стъклото. Аз ги държах докато не се закъса и долната част, само на шофьора се закъса и при миене се появиха капки под вратата. Цената според мен е добра, а и аз разлика от оригиналните не намерих ,(поне за сега де, само времето ще покаже). Виждам че от Чешка република е по евтино и пристигат по- бързо. Вие от къде си поръчахте вашите от Китай или Чешка република. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niksi 75 #11 Отговорено 14 Ноември, 2021 Преди 7 часа, Rudeo8181 написа: Вие от къде си поръчахте вашите от Китай или Чешка република. Не помня от къде. Пристигнали са за две седмици - ако това има значение. Може да има и други магазини поразгледайте. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове