Искрен 16 #1 Публикувано 11 Октомври, 2021 Здравейте, щората на панорамния покрив от към предните седалки провисна. Не съм забелязал точно кога се е случило. Някой имал ли е подобен проблем проблем ? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shopa 59 #2 Отговорено 12 Октомври, 2021 Имаш най-вероятно счупени водачи! Понеже не си писал, как се появи проблема/подробности/ ти трябва разглобяване! Тук има жокер! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Искрен 16 #3 Отговорено 12 Октомври, 2021 Благодаря, изглежда доста сложно за съжаление. Сега излиза чуденката, кой би имал уменията да се захване с подобно нещо... автосервиз или тапицери на тавани ... незнам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #4 Отговорено 12 Октомври, 2021 За София мисля, че Микрон Доцев се занимават с това. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Искрен 16 #5 Отговорено 11 Април, 2022 Здравейте, някой знае ли кой може да свърши работата с подмяна на щората на панорамния таван в Търновска област ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nano 3 #6 Отговорено 23 Април, 2022 Аз имах счупен водач.Микрон Доцев ми обявиха цена: 400лв. труд +60 лв. водач + 2 дни работа. Поръчах си водач от Хонда Соларей Варна. Хубаво е да се поръчва по номера на водача, защото както ми обяски човека от Соларей ( още веднъж големи благодарности) левите водачи са маркирани като десни и обратно. При мен беше счупен преден ляв водач, а на него пишеше R. След това отидох при тапицер, който ми свали тавана. Аз си свалих механизма на щората и смених счупения водач. Нищо сложно няма. След това тапицера отново сложи тавана. Цялата процедура отне няколко часа и 50 лв. за тапицера + 57лв. за водача. Дано съм нил полезен. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Искрен 16 #7 Отговорено 23 Април, 2022 Мерси за инфото... аз май взех да се отказвам...опънах си я на ръка предната част на щората и сега работи само задната част, която дефакто отварям изключително рядко и само за радост на децата. Аз направо си поръчах щора от кола 2ра ръка.... Но с тапицерите ударих на греда... единия ме въртя 3 седмици,че бил зает... а другия 20 минути ми развива теории как тавана ми бил хартиен и щял да се повреди при смъкването.... нямам нерви вече да се занимавам Става въпрос за Търновска област. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nano 3 #8 Отговорено 23 Април, 2022 нормално да ти развиват теории тапицерите, защото не им се занимава само със сваляне и слагане на тавана. И мен ме убеждаваха, че до края на лятото (десйствието се разви миналата пролет) тавана ми щял да се разлепи и провисне.И понеже така или иначе го сваляме, дай да го претапицираме... Не се навих.Още не е мръднал тавана. Но без затваряща се щора лятото не се издържа. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CR-V21 26 #9 Отговорено 30 Април, 2022 На 12.10.2021 г. at 13:26, Искрен написа: Благодаря, изглежда доста сложно за съжаление. Сега излиза чуденката, кой би имал уменията да се захване с подобно нещо... автосервиз или тапицери на тавани ... незнам Колега ,изобщо не в сложно,линка които ти е дал колегата е мои. Нито съм тапицер,нито автосервиз. Работя в строителството. Иска се само желание и търпение. Незнам тия от микрон доцев за какви два дена работа говорят и 400 лева !!!! като на мен ми отне един ден работа със сваляне и качване плюс ремонта. Пак казвам ,не съм професионалист в тази област. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове