westbam 1 #1 Публикувано 4 Октомври, 2021 Здравейте, колеги. Днес потъна съединителят, някой път хващаше, но педалът се клати и няма никаква упора при натискане, има ли нещо специфично, което да гледам? И дали може да ми препоръчате сервиз за Хонда в София, от който сте останали доволни. Благодаря предварително и успешна седмица! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maistora88 13 #2 Отговорено 4 Октомври, 2021 (Редактирано) Най-вероятно ти е заминала горната помпа на съединителя, виж си нивото на течността и ще разбереш. Сменяш я (на доста кофти място е), обезвъздушаваш системата и тестваш. Редактирано 4 Октомври, 2021 от maistora88 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Terje 171 #3 Отговорено 5 Октомври, 2021 Или купуваш ремонтен комплект и ремонтираш старата (за мен по-добрия вариант). 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dante.18 4 #4 Отговорено 5 Октомври, 2021 Също виж планката на педала, защото и при мен се случи така. Помислих си, че е помпа, но се оказа, че заварката се е скъсала. VID_20210923_085230-Up to 4K.mov 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svemar 58 #5 Отговорено 29 Февруари На 5.10.2021 г. at 9:01, Terje написа: Или купуваш ремонтен комплект и ремонтираш старата ...... Някой може ли да сподели номер, марка или каквито и да е данни на ремонтните комплекти на горната и долна помпа съединител? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svemar 58 #6 Отговорено 17 Юли (Редактирано) OEM помпата съединител е Aisin, и е цена да се поръча от Япония. Редактирано 17 Юли от svemar 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове