Alexa777 1 #1 Публикувано 22 Септември, 2021 Здравейте, Колата е Honda Civic 1.4 iS Англичанка. Имам проблем със скоростомера - не работи както трябва. При по-ниска скорост стрелката не помръдва и стой на 0, а при по-висока скорост показва некоректна скорост на движение. Примерно скоростомера показва 140 км/ч, а реалната скорост е 110 . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 23 Септември, 2021 Табло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #3 Отговорено 23 Септември, 2021 Аз имах същия проблем. Решението - работещо от друг автомобил. По точно само подмених платката на скоростомера с тази от работещия. За не превъртам и километража на другото табло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Alexa777 1 #4 Отговорено 23 Септември, 2021 Благодаря 👼 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Alexa777 1 #5 Отговорено 24 Септември, 2021 Има ли смисъл да се сменя датчика на скоростомера като първа стъпка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1572 #6 Отговорено 24 Септември, 2021 Ако ще правиш "проба - грешка" и имаш излишни пари - да, сменявай. Трябва ти "жичкаджия", да провери и каже, какъв е проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Alexa777 1 #7 Отговорено 24 Септември, 2021 Точно жичкаджия ме посъветва да отида първо при автомонтьор за датчика, затова питам. Благодаря на всички за отговорите. Пожелавам на всички много безаварийни километри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NOVIQ 39 #8 Отговорено 10 Октомври, 2021 Здравей колега при мен се оказа датчика който е на скоростната кутия. По спомени както си отчиташе коректно скоростта рязко пада на 0 км. след това се нормализира и накрая вече тотално се предаде. Да не те подведа, но си мисля, че ще изхарчиш повече пари по ''МАЙСТОРИ'' отколкото да си вземеш един за проба. Поздрави 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове