Дака 13 #1 Публикувано 30 Август, 2021 Колеги предложете качествени Гумени стелки за CR-V 1ва ген.? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D-D 33 #2 Отговорено 30 Август, 2021 Няма такова животно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimkaraganchev 61 #3 Отговорено 31 Август, 2021 Има, има... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D-D 33 #4 Отговорено 1 Септември, 2021 Е дайте го, и ние да си вземем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иванов Богдан 6 #5 Отговорено 2 Септември, 2021 Аз взех от втора генерация,задните ги зарязах малко и станаха.Предните и те пасват долу горе добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D-D 33 #6 Отговорено 2 Септември, 2021 То рязани и аз си имам, ама колегата само пусна мухата и си скри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иванов Богдан 6 #7 Отговорено 2 Септември, 2021 Съдба )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hanchko 29 #8 Отговорено 3 Септември, 2021 Аз преди две години си ги взех от този сайт: https://stelkite.com , но сега гледам, че няма наличности. Цената им беше 90лв, оригинални за модела на фирмата Petex. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове