Jump to content
Sign in to follow this  
emonai

Авто къща Кентавър ?

Recommended Posts

Здравейте, дали някой има наблюдение за Кентавър по отношение колите, който продават. Днес гледах там една Jazz- ka за жена ми. Честно казано хвана ми окото до колкото можеше в подземния гараж. От долу изглеждаше добре, излъскана от вън и вътре. С четири еднакви гуми вярно не са маркови, но с еднакъв ДОТ. Маслото на щеката учудващо пресно (на цвят) На борд.компа снимах някаква сервизна аларма Продавача казва, че това е за подминато обслужване. А в гугъла яко негативни отзиви за тия търговци?

IMG_20210823_175343.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Колега , всичко е на късмет най-вече с тия автотърговци и от частно лице да е , е същата работа пак .

Гледай основните неща - ръжда , прикрити удари , странни шумове от двигател и трансмисия , салон и т.н. и ако ти харесва я купувай .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Негативните мнения са защото изкупуват коли на цени под пазарните и после ги продават, а всеки се досеща че ако стигнеш дотам да си дадеш колата за 50% от пазарната цена, няма да е в цветущо здраве и ще искаш да се оттървеш. Наскоро и аз се интересувах, защото следях една обява доста време (колата стоя няколко месеца на цена 18к на снимки перфектна, километри, обслужвания и тн), след което изчезна и се появи при въпросната автокъща на 13к, което ме наведе на мисълта, че е била със сериозен проблем.
Със сигурност има и читави коли, но според мен внимавай да не попаднеш на такава, която е оставена там защото никой друг не я иска.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Като търсех кола тази зима, ходих да гледам едно Волво XC70 там - не останах с добро впечатление от това, което видях - очевидно колата не беше на километрите от таблото, имаше доста външни и вътрешни забележки, които търговеца се правеше че не знае нищо за тях. Поне стоеше спокойно отстрани и не се опитваше да ме убеди колко е страхотна колата, как върви и как няма да намеря нищо по-добро на пазара.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Upcoming Events

    No upcoming events found
×
×
  • Create New...