emonai 48 #1 Публикувано 23 Август, 2021 Здравейте, дали някой има наблюдение за Кентавър по отношение колите, който продават. Днес гледах там една Jazz- ka за жена ми. Честно казано хвана ми окото до колкото можеше в подземния гараж. От долу изглеждаше добре, излъскана от вън и вътре. С четири еднакви гуми вярно не са маркови, но с еднакъв ДОТ. Маслото на щеката учудващо пресно (на цвят) На борд.компа снимах някаква сервизна аларма Продавача казва, че това е за подминато обслужване. А в гугъла яко негативни отзиви за тия търговци? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CNC Setter 43 #2 Отговорено 23 Август, 2021 Колега , всичко е на късмет най-вече с тия автотърговци и от частно лице да е , е същата работа пак . Гледай основните неща - ръжда , прикрити удари , странни шумове от двигател и трансмисия , салон и т.н. и ако ти харесва я купувай . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PetioHonda 106 #3 Отговорено 23 Август, 2021 Негативните мнения са защото изкупуват коли на цени под пазарните и после ги продават, а всеки се досеща че ако стигнеш дотам да си дадеш колата за 50% от пазарната цена, няма да е в цветущо здраве и ще искаш да се оттървеш. Наскоро и аз се интересувах, защото следях една обява доста време (колата стоя няколко месеца на цена 18к на снимки перфектна, километри, обслужвания и тн), след което изчезна и се появи при въпросната автокъща на 13к, което ме наведе на мисълта, че е била със сериозен проблем. Със сигурност има и читави коли, но според мен внимавай да не попаднеш на такава, която е оставена там защото никой друг не я иска. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Terje 171 #4 Отговорено 23 Август, 2021 Като търсех кола тази зима, ходих да гледам едно Волво XC70 там - не останах с добро впечатление от това, което видях - очевидно колата не беше на километрите от таблото, имаше доста външни и вътрешни забележки, които търговеца се правеше че не знае нищо за тях. Поне стоеше спокойно отстрани и не се опитваше да ме убеди колко е страхотна колата, как върви и как няма да намеря нищо по-добро на пазара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове