zbslcf 7 #1 Публикувано 21 Август, 2021 Здравейте, търся /една седмица абсолютно безуспешно/ воден радиатор за HONDA LOGO (GA3) 1.3 БЕНЗИН Препоръчаха ми смяна на колата вместо да продължа търсенето. Но да питам и тук- воден радиатор? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CNC Setter 43 #2 Отговорено 21 Август, 2021 (Редактирано) Какво му е на твоя колега , пукнат , тече , задръстен ? Ето тук продават , но пращат само до UK . https://www.ebay.co.uk/itm/133260182471 Опция е да ползваш някоя от посредническите фирми като Габко и др.подобни . Втората опция е да се поправи оригиналния или ако не е възможно да се изработи копие , има фирма в Сливен занимаваща се и с двете неща. При нужда мога да дам кординати. Редактирано 21 Август, 2021 от CNC Setter Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zbslcf 7 #3 Отговорено 22 Август, 2021 Пукнат. Закърпиха положението с добавка за теч в радиатора, но нямам доверие на такъв "ремот". Благодаря за линка, пуснах го на познати да проверим как стои въпроса. Ако ударя на камък ще пиша за контакт с фирмата в Сливен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #4 Отговорено 22 Август, 2021 Не пречи да провериш и по моргите. Да, колата е стара и рядка, но докато е била в движение, може вече да е сменян. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zbslcf 7 #5 Отговорено 22 Август, 2021 Вчера прозвъних половин България. От моргите ми предложиха да си купя кола за резервни части защото при тях или няма този модел, или са вече обезкостени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #6 Отговорено 23 Август, 2021 На 21.08.2021 г. at 20:11, CNC Setter написа: Какво му е на твоя колега , пукнат , тече , задръстен ? Ето тук продават , но пращат само до UK . https://www.ebay.co.uk/itm/133260182471 Опция е да ползваш някоя от посредническите фирми като Габко и др.подобни . Втората опция е да се поправи оригиналния или ако не е възможно да се изработи копие , има фирма в Сливен занимаваща се и с двете неща. При нужда мога да дам кординати. Габко вече не правят доставки от UK, защото UK вече не са в ЕС. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zbslcf 7 #7 Отговорено 23 Август, 2021 Днес ще пробвам да оставя пукнатия радиатор за заварка с аргон. В специализиран сервиз на хонда се съгласиха да ми модифицират радиатор от сивик, но с моя теч немога да стигна до там. Само за сведение- жена съм и започвам да бера душа! Тази кола е първата ми любов на четири колела и ми е доста тягостно вече! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #8 Отговорено 28 Август, 2021 Колежке, няма се предаваш! Кефа цена няма😉 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #9 Отговорено 28 Август, 2021 Щом си пуснала проблемчето си тук-таме, все някак ще се реши. Имай вяра и търпение! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zbslcf 7 #10 Отговорено 29 Август, 2021 Та значи... послушах всички вас, послушах и себе си и няма отказване! Обичам я тая кола, какво да се прави. Спаси ме едно момче с лого за части. Даже пробва радиатора си за течове преди да ми го изпрати. Това е! Ще си карам хондата! Изкефих се! Благодаря на всички за подкрепата! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martinco 1 #11 Отговорено 9 Септември, 2021 Аз пък купих ново от Великобритания. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове