nedyalkov 13 #1 Posted August 8, 2021 Здравейте, Търсих, но не можах да намеря и бих искал да попитам ако някой може да да помогне, от къде бих могъл да си сваля за да запиша на DVD диск последна версия на картите за България (източна Европа) за навигация на фейслифт Акорд 7, 2.4 бензин? Разбрах, че за някои по-стари модели Хонда имало приложими карти за Андроид, но нямам идея какво трябва да се направи за да се пуснат и дали за моя Акорд има такъв вариант и на диск ли се качват! Някой дали е попадал на такова нещо? Share this post Link to post Share on other sites
Г.Писаров 238 #2 Posted August 8, 2021 Виж направо в ОЛХ. Продават дискове. 25 или 30 лв. май бяха. Share this post Link to post Share on other sites
Honda_Z 1632 #3 Posted August 8, 2021 Преди 9 часа, nedyalkov написа: Разбрах, че за някои по-стари модели Хонда имало приложими карти за Андроид, но нямам идея какво трябва да се направи за да се пуснат и дали за моя Акорд има такъв вариант и на диск ли се качват! Не! Това няма нищо общо с действителността. Ако не държиш да е последна, а някоя от предходните версии, трябва да имам няколко диска из нас, които са ми останали от старата ми кола и мога да ти подаря. 1 Share this post Link to post Share on other sites
nedyalkov 13 #4 Posted August 10, 2021 Всеки вариант @Zlatozatorще е по-добре от нищо. В момента така или иначе имам само диск със стара карта на Западна Европа. Share this post Link to post Share on other sites