Mkilla 986 #1 Публикувано 23 Юли, 2021 Привет, как се действа с този надпис? Диск с навигация ли трябва да се купува ( записва ), камера ли да се слага? Не е моя колата но е на близък човек който кара така не малко време и започна да се дразни а аз не мога да му отговоря как да действа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
beby2010 1 #2 Отговорено 24 Юли, 2021 отваряш жабката там има DVD само за навигация, от OLX си купуваш диск и го пускаш, voala. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #3 Отговорено 24 Юли, 2021 Странно - обикновено пише по-скоро "DVD read error" или нещо подобно. @Mkilla Ако се окаже, че твоят човек няма диск, мога да ти подаря един, от предходните версии, които съм записвал за стария си акорд. Преди 21 часа, Mkilla написа: аз не мога да му отговоря как да действа Регистрира се във форума. Чете, преди да пита. Пита. Казва после какво е направил. И те така. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 986 #4 Отговорено 24 Юли, 2021 @Zlatozator, надали ще се регне. Кара все Хонда от 15 години ама "ич" го няма за тия форуми. Някакво момче от фейсбук групите намерих и ги свързах да си се уговарят. Ако нещо не се получи ще ти пиша за диск да пробваме, мерси за което Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д.Методиев 8 #5 Отговорено 31 Май, 2023 Търся си диск за Източна европа, имам такъв само за западна ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове