Jump to content
Vanya

Евентуална покупка на Хонда Джаз 2006/7

Recommended Posts

Здравейте,ще бъда благодарна за малко информация за Хонда Джаз 2006/7 г.,сегашната ми кола е Пежо 207 което го продавам и при евентуален успех съм се насочила към Джазката.Нещата които ме интересуват най-много и за които няма много информация е как е като возия,понеже Пежото вози по-меко дали ще се разочаровам от Хондата и като шумоизолация дали бива.По принцип колата си я ползвам основно градско,но това лято ми се очертава често пътуване до морето аз съм от Пловдив дали ще ми е удобна Джазката в този случай.Благодаря предварително!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, добър екземпляр се намира трудно, ако се търси след фейса. Нашата ( подарък за жената) я търсих 4месеца. Масово са с челни удари и ръжда, добре маскирани. Намерете някоя и я покарайте, нямам никаква представа как вози шибаното пежо, но и джаза е твърд. Моята е супер тиха и приятна до 120. И да, колата е удобна за пътуване. Успех.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговора,ами моето сравнение е само между Пежото и Голф 4 от 2001 на моя приятел и плюсът е за пежото във возенето,пак се усещат неравностите но по-меко,докато при  Голфа усещам всяко камъче.Но понеже нашите пътища са много "прекрасни" включително и магистралите ни и се притеснявам от дискомфорта на дълъг път,иначе страшно много ми харесват тези мъничета и това ми беше мечтата за кола преди да си взема моята,но не случих на добър екземпляр а бързах да си взема и разбрах защо хората ме предупреждаваха да не си взимам френска кола 😊,иначе колата я карам 85 % градско,само това лято ще ми се наложи да пообикалям малко повече.Дано се сдобия скоро с читав екземпляр!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не слагайте всички френски коли под общ знаменател, особено ако при вас цената е била водеща при избора. Джаза е екстериорно и интериорно по-остарял от вашето пежо. Вози малко по-твърда и седалките са по-неудобни. Нямам идея с какъв мотор е вашата кола, но при Хондата динамиката е табу. Поне за мен е най-спънатат в класа си. Също така има апетит към ръжда и пие водица от към багажника при резервната гума. Почти винаги се чуват лагерите в кутията, но ако утихват като затопли, карат много. Пък и смяната им не е кой знае каква философия, ако това е наложително. Щото докато при джаза може да караш с години, при пежето се взривява директно кутията. Но това не е задължително и при двата модела. Сега плюсовете на Японката - Мотора е надежден, обема в купето и багажника е огромен, страшно е маневрена, почти винаги всичко и работи без проблеми, обслужването и основните консумативи са на отлична цена, стоиш сравнително високо и имаш добра видимост. Само трябва да се внимава при завой в кръстовища заради А-колоната. Общо взето джаза е типичният скучно-чаровен, непретенциозен и доста надежден Японски автомобил. Модела спорт, който сте загледали е с почти всички екстри и лично на мен ми допада най-много.

 П.С. Този път си вземете майстор или познат, който разбира 🙂  Good Luck, Ви желая!

  • Нагоре 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...