Jump to content

Vanya

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Vanya

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда Джаз 2009
  • Пол
    Женски
  • Място
    Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Благодаря,ще пробвам и двата варианта дано се получи!
  2. Здравейте,имам хонда джаз 2009г.,от Пловдив съм.На скоро при първия сняг в града имаше много паднали дървета и намерих моята кола на сутринта под един голям клон паднал от дясната и страна.На колата за чист късмет и нямаше нищо видимо,нито огънато нито драскотина.Но днес като излезнах на магистралата и минах над 100км дясната предна врата започна да трака леко и вибрира в горната си част,рамката около стъклото.Не вее от никъде но се чува бученето от вятъра и пътя по-силно от тази страна.Ако може да ми дадете съвет какво може да е и кадърен сервиз в Пловдив за такива неща,мислех за Бултрако но лошите отзиви за там ме отказват.Качвам и клип що годе успях да снимам за какво става дума! 20231210_150953.mp4
  3. Здравейте,имам Хонда Джаз 2009,1.3 взех си я преди година точно,в сервизната книжка майстора написа смяна на масло на 15000км,за една година съм изминала 7000км а колата ми показа че е за обслужване,предполагам че има зададено разстояние за обслужване в компютъра,но въпросът ми е дали да сменям сега маслото понеже знам или на 1 година или като си измине разстоянието,и дали ми пречи това че показва че е за обслужване?
  4. Здравейте,от 2 дни съм горда притежателка на Хонда Джаз 2009 и понеже имах много перипетии с предишната ми кола и сега постоянно се ослушвам за нередности.Нещото което ми направи впечатление е че като пусна климатика перката започва да се включва много често,работи 10 сек и спре за толкова и пак се пусне за 10 сек. пак спре и така постоянно,като не е пуснат климатика се пуска много по-малко.Въпросът ми е това нормално ли е или има причина за отстраняване?
  5. Здравейте,от известно време чета и разглеждам за тази малка хубавица,насочила съм се към 2006/7.,ще помоля за малко мнение за две обяви,от Пловдив съм и като цяло гледам да е нещо в района или близките области: https://www.cars.bg/offer/606d825ad428db59f04f7f03 https://www.cars.bg/offer/5f71caac25173e01e65c0772 За едната автокъща чета хубави мнения за другата не намирам никакви,но по принцип търся места който предлагат право на преглед в доверен сервиз и двете предлагат!
  6. Благодаря за отговора,ами моето сравнение е само между Пежото и Голф 4 от 2001 на моя приятел и плюсът е за пежото във возенето,пак се усещат неравностите но по-меко,докато при Голфа усещам всяко камъче.Но понеже нашите пътища са много "прекрасни" включително и магистралите ни и се притеснявам от дискомфорта на дълъг път,иначе страшно много ми харесват тези мъничета и това ми беше мечтата за кола преди да си взема моята,но не случих на добър екземпляр а бързах да си взема и разбрах защо хората ме предупреждаваха да не си взимам френска кола 😊,иначе колата я карам 85 % градско,само това лято ще ми се наложи да пообикалям малко повече.Дано се сдобия скоро с читав екземпляр!
  7. Здравейте,ще бъда благодарна за малко информация за Хонда Джаз 2006/7 г.,сегашната ми кола е Пежо 207 което го продавам и при евентуален успех съм се насочила към Джазката.Нещата които ме интересуват най-много и за които няма много информация е как е като возия,понеже Пежото вози по-меко дали ще се разочаровам от Хондата и като шумоизолация дали бива.По принцип колата си я ползвам основно градско,но това лято ми се очертава често пътуване до морето аз съм от Пловдив дали ще ми е удобна Джазката в този случай.Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...