nunezz 22 #1 Публикувано 30 Март, 2021 (Редактирано) Здравейте! В момента имам сивик англичанка, но пускам тема тук, защото се колебая между Акорд 7 автоматик или Субаро Легаси 3 литровия от 2005г. Вие коя бихте избрали ? Отворен съм и за други предложения, държа само да е седан и автомат. Може и дизел (само Хонда). Благодаря! Редактирано 30 Март, 2021 от nunezz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6370 #2 Отговорено 30 Март, 2021 Преди 6 години се колебаех между Акорд 2.4 АТ 7 комби и Субару Аутбек Н6 - и 2-те фейс. След тест драйв и проучване на 2-та модела Субаруто за съжаление отпадна, а му бях голям мераклия. Ако продаваш Сивика - пиши ми Л. С. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka0007 219 #3 Отговорено 30 Март, 2021 Аз като бивш карач на Subaru Legacy ( пет години) от 2006, бих ти препоръчал да си вземеш Акорда... Не ме питай защо! 😏😊 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6370 #4 Отговорено 30 Март, 2021 Аз в кратце мога да обобщя: По-малък багажник, по-тясно в купето, по-сложно обслужване (ако допуснем че колата е в ред), а като карах 3 литровия Бек, зад мен беше собственика му с моя Акорд 6 седан 2.0 АТ и като спряхме ме пита, "абе колко коня е тая кола?" Като разбра, рече, "а къде са моите 100 коня горница - това си върви като моята". Но пък Аутбека е много вдъхновяващ по черен път - жалко че японците ги домързя да повдигнат малко тяхната 4х4 версия на 7-мото комби и да я дават и в Европата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #5 Отговорено 31 Март, 2021 Хм.. абе да ви кажа, тайничко се надявах да ме насочите към Акорда ахахах Акорд ще да е.. а от коя година е фейса и навигацията работи ли за България ? Ако не е фейс, знам, че не работи, но може ли да се инсталира от фейс ? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smirky 47 #6 Отговорено 31 Март, 2021 Навигацията на фейса има България, но не и префейса. Но дори при наличие на такава, тя пак е морално остаряла и не особено практична. Ако навигацията ти е от значителен фактор при избора, то китайска би ти свършила прекрасна работа независимо за фейс или префейс. Има отделна тема по въпроса с всички подробности ако те интересуват. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове