I_Yordanov 162 #1 Публикувано 27 Март, 2021 (Редактирано) Може да ви се стори смешно ама.... Откакто купих Акорда ме тормози мисълта, че има нещо странно в моята кола. Едва днес осъзнах, че е надписа ACCORD. При мен е в лявата част на вратата, а което и друго комби да погледна - все са в дясно. Един ден през Декември, осъмнах с блокирала врата, та се наложи да я разпилея цялата и няма следи от тенекеджия или бояджия. Някой знае ли нещо по въпроса? Редактирано 27 Март, 2021 от I_Yordanov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1277 #2 Отговорено 28 Март, 2021 От англичанка пак ли е от дясно? Да не е сменявана цялата пета врата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1587 #3 Отговорено 28 Март, 2021 Англичанка е вратата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6225 #4 Отговорено 28 Март, 2021 E, може ли такава работа? На Акорд 7 логото е вдясно, а на Акорд 8 е отляво (като на горната снимка). Така ги произвеждат. Авторът не е уточнил коя генерация Акорд му е комбито, защото темата е в раздела за 7-ма ген, но пък не е качил и снимка. Сигурно нещо някой е баял на вратата, но поне на 2-те генерации комбита те са доста различни и няма как врата с ляв надпис да се сложи на кола с десен надпис. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 162 #5 Отговорено 28 Март, 2021 Ей сега прехвърлих няколко обяви с десен волан. И на тях е в дясно. Поне на седма серия де. Може и да няма закономерности...може и сама да е паднала или да е имало нужда само от боя, ама ако е боядисвана, е правено даже и от вътре и не личи въобще. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6225 #6 Отговорено 28 Март, 2021 Aко не те дразни много - карай и си свиркай, бонус е че твоето ще е уникално, и по-лесно ще си го познаваш. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 162 #7 Отговорено 28 Март, 2021 Не ми пука особено. След като вчера си оправих последното проблемно звено(поне за сега), почват да ме тормозят екзистенциални проблеми😀 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6225 #8 Отговорено 28 Март, 2021 Ако вратата не е пребоядисвана, ще си личи къде оригинално е било логото Акорд. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1587 #9 Отговорено 28 Март, 2021 преди 40 минути, ceco_accord написа: На Акорд 7 логото е вдясно, а на Акорд 8 е отляво Извинявам се, заблудата е моя, заради осмицата комби на Митко. Не обърнах внимание, че автора е със mk7. Да, при тях логото е вдясно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1277 #10 Отговорено 28 Март, 2021 Преди 1 час, Krasi-mir написа: Англичанка е вратата. Потвърждавам. При осмицата е така. Странно, защо са ги обърнали. И в Япония май има фенове на 7/8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове