Guest darius #1 Публикувано 26 Май, 2007 (Редактирано) Каква е тази кола?А майните не участват....... Редактирано 26 Май, 2007 от darius Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #2 Отговорено 26 Май, 2007 тва е калибра е брачед беше една много портокалова преди време много зле с фарове от пежо 406 или е таз или има още едно такова извращение! ОХ ДАНО ДА БЪРКАМ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C #3 Отговорено 26 Май, 2007 синя е тая кола хаха ми според мене е ОПЕЛ КАЛИБРА... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #4 Отговорено 26 Май, 2007 (Редактирано) дам, май наистина е калибра.Аз си помислих, че е вектричка, ама едва след като рпочетох постовете видях, че колата е купе......най-вероятно е калибра Редактирано 26 Май, 2007 от WaveMastaa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XapBu 0 #5 Отговорено 27 Май, 2007 Каква е тази кола?отвратителна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #6 Отговорено 27 Май, 2007 Да си помълчим още тогава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stonez 2 #7 Отговорено 27 Май, 2007 Страхотна е ... не, че е Calibra. Даже в пьрвия момент я сбьрках с Nissan Silvia. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #8 Отговорено 28 Май, 2007 Незнам на мене по ми прилича на прелют Познах ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #9 Отговорено 28 Май, 2007 абе и на мен ми мяза на калибра при това донякъде ме кефи - вие кво я оплюхте... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #10 Отговорено 28 Май, 2007 можеш да я познаеш САМО по колонката на вратата към прозореца! или поне аз я познах по това защото калибрата няма горна рамка на стъклото ама има малка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #11 Отговорено 28 Май, 2007 Страхотна е ... не, че е Calibra. Даже в пьрвия момент я сбьрках с Nissan Silvia.И аз т'ва щях да напиша! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #12 Отговорено 29 Май, 2007 (Редактирано) Calibra calibra.jpg Редактирано 29 Май, 2007 от georgivanov1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #13 Отговорено 30 Май, 2007 (Редактирано) А се чудя защо фарчетата на капака не ми се връзват, а колегата май е използвал Photoshop-а Редактирано 30 Май, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #14 Отговорено 30 Май, 2007 фаровете са от пежо 406! аз сум виждал такава но оранжева незнам дали таз е същата но пребоядисана мисля че беше правена във вили дизайн но непомня точно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #15 Отговорено 30 Май, 2007 .....на мен ми харесва количката,кво като не е Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 926 #16 Отговорено 30 Май, 2007 А се чудя защо фарчетата на капака не ми се връзват, а колегата май е използвал Photoshop-а Не го познавам този Photoshop,фарчетата си бяха на капака... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове