Sinan 11 #1 Публикувано 10 Март, 2021 Здравейте, колеги! Моля да препоръчате марка бобини за Акорд 2005, 2.0 бензин, 155к.с.! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #2 Отговорено 12 Март, 2021 (Редактирано) Оригиналните мисля са NGK. Моята дойде с TEK 4 броя. През 3-те години през които имам колата съм сменил 2. Една Bremi и една Moboltrone. Според зависи какво могат да ми доставят за деня. В момента возя една Denso и ключ 10 в багажника за всеки случай. Във форума бях мяркал мнения за Мобилтрона че са читави, но при мен нещата са такива, каквито съм ги описал. Редактирано 12 Март, 2021 от Ivan_Ch Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sinan 11 #3 Отговорено 12 Март, 2021 И моята пристигна с Тек, една изгоря и намерих същите в морга. Имаха две и ги купих. Наскоро умря и втората и сега съм без резерва. Леко съм уплашен от "произведенията" в магазините и се придържам към втора ръка, с надеждата да са по-истински. Наш колега ми предложи 2 бобини Denso и утре ще ги взема да ги возя като теб. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 446 #4 Отговорено 13 Март, 2021 (Редактирано) Оригинално идва с Тек бобини. Аз вече съм сменил 3 броя поради умиране на 15 годишните бобини. Понеже съм си експериментатор по природа, сменените бобини са 3 различни марки. Едната е на 80 ккм и е ИТН, втората е на 30 ккм и е Мобилетрон, третата е на 5-10 ккм и е на Делфи. Приготвил съм като пръдне и последния Тек една на Хела. Даже като се сетя ИТН-а може и да е на повече километри, защото с нея взех колата. Като изработка и външен вид Мобилетрон-а е едни гърди напред. Относно бобините от моргите - някак си не ми се занимава да сменям една 15 годишна бобина с друга също толкова възрастна и на незнайни километри. Редактирано 13 Март, 2021 от jijane 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #5 Отговорено 15 Март, 2021 (Редактирано) Аз имам 2 сменени с DELPHI GN10370-12B1, вече 20к. Купих 2 резервни същите. В сервиза ме посъветваха да не пипам ОЕМ, можели да изкарат по-дълго от заместителите. Редактирано 15 Март, 2021 от h5rov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6062 #6 Отговорено 15 Март, 2021 Аз имах съмнение за 1 от тях - имаше пропуски в запалването, но Бранко намести буксата иии, така си и замина при новия стопанин - с 4-те оригинални. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
back2reallity 0 #7 Отговорено 3 Април, 2021 1 от мойте бобини изгоря и я смених с flamma японски които ми донесоха приятели направо от там за проба уж,но излязоха доста прилични за парите си и май ще си взема още 3 направо ако горят да сменям с тях да са еднакви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове