stivenj 35 #1 Публикувано 9 Март, 2021 Здравейте колеги търсих тема за ремонт на дисплея за станциите и радиото,тъй като не се виждат целите числа и букви, разбрахп, че може да се свали само дисплея и да се ремонтира, някой знае ли как става това нещо и къде има майстор,който го прави идеално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Todorov1914 4 #2 Отговорено 9 Март, 2021 Занимавка е и не мисля, че освен ТИ...ще се занимае с тоя проблем понеже е доста трудноемко, трябва да се презапояват спойките на дисплея... Моя е същия на радиото ама като го натисна се оправя.. Така ще го карам 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay_dim 19 #3 Отговорено 10 Март, 2021 Разгледай тук в тази тема не е трудно и не отнема много време 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stivenj 35 #4 Отговорено 10 Март, 2021 Преди 22 часа, Todorov1914 написа: Занимавка е и не мисля, че освен ТИ...ще се занимае с тоя проблем понеже е доста трудноемко, трябва да се презапояват спойките на дисплея... Моя е същия на радиото ама като го натисна се оправя.. Така ще го карам Аааа,, нее , имаме майстор в Търново, той ми прави радиото на Джазката и те имат подобен проблем след години , радиото спира да хваща станции, той го разглоби и го презапои, става бавно и трудно, но го направи , срещу 60 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Todorov1914 4 #5 Отговорено 10 Март, 2021 Къде е този майстор, къде се намира? Ще може ли да оправи нашето радио със губещите се цифри и така нататък? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stivenj 35 #6 Отговорено 11 Март, 2021 Да,убеден съм, на джазката ми го оправи, а там разглабянето е страшно,намира се в блока под мола, червения с многото входове,мисля че е Оборище 10 или 12 телевизионен сервиз до входа на блока е , едно малко помещение.имах му номера , но не го намирам,лесно ще го откриеш.Аз ще изчакам да се стопли времето, все пак навън трябва да я разглоби. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Todorov1914 4 #7 Отговорено 11 Март, 2021 Добре, благодаря като се стопли и аз ще го потърся. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stivenj 35 #8 Отговорено 12 Март, 2021 Знаеш ли дали СД-то чете дискове МР3 формат , или само аудио? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #9 Отговорено 13 Март, 2021 Чете и MP3 колега 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dreamtech 0 #10 Отговорено 1 Април, 2021 Todorov1914, ако ти се разхожда до Габрово, ще го оправя безплатно. Работата е за около час. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Todorov1914 4 #11 Отговорено 1 Април, 2021 Благодаря, но ще си платя няма безплатни работи хаха, ти си си правил на твоята кола ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dreamtech 0 #12 Отговорено 26 Април, 2021 Да, свалянето и монтажа отнемат повече време отколкото самия ремонт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stivenj 35 #13 Отговорено 9 Юли, 2021 Здравейте колеги , днес дойде ред на пикселите от дисплея на радиото, майстора го направи за 45 лв , но като тръгнах светна лампата за гориво и този знак, някой знае ли ,какво означава, като натискам бутона от волана за информация изчезва , появява се колонка за го.риво в средата на дисплея и отново светва този удивителен горе на малкия дисплей.Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
july`s 32 #14 Отговорено 9 Юли, 2021 И на резерва се оплаква като за грешка, като сипеш ще се оправи 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stivenj 35 #15 Отговорено 10 Юли, 2021 (Редактирано) Благодаря колега, много съм нов в групата на сивик и всяко светване на нещо по таблото ме стресира.Днес ще се уверя ...Поздрави! Редактирано 10 Юли, 2021 от emod Не цитирайте предходния пост, на който отговаряте - това се подразбира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове