Todorov1914 4 #1 Публикувано 24 Февруари, 2021 Колеги понеже утре ми предстои 700 800км път, и отидох до бензиностанцията да си проверя гумите и останах учуден малко понеже и 4те гуми бяха с различно налягане хаха. Задните бяха 1.5 едната, другата 1.7, значително много омекнали, а предните едната 2.1 както трябва да е, другата 2.7, въпроса ми е вие на вашите сивици колко ги държите? На моя сивик пише 2.1 за всички гуми и 2. 6 ако е с ремарке Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #2 Отговорено 24 Февруари, 2021 Карай с колкото пише на табелката, ако гумите са стандартният размер за модела. На омекналите провери дали добре са завити игличките на вентилите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #3 Отговорено 24 Февруари, 2021 И никога не вярвай, на тези манометри по бензиностанциите ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #4 Отговорено 24 Февруари, 2021 И аз съветвам да не си следиш налягането с манометри на бензиностанция. Аз си взех един манометър и само ги помпам на бензиностанция. После плавно изпускам докато следя с личния манометър. Обаче ако се случва често може да имаш кофти вентили и бавно да изпускат. При мен две гуми леко изпускаха с времето. Смених всички вентили (под 10лв при смяна на гумите) и всичко се оправи. Един път подобно нещо се случи защото имах забита рапидка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове