taverna 1 #1 Публикувано 22 Февруари, 2021 Здравейте колеги на скоро се разделих с моето FR-V,сега съм се насочил към Acord 8 генерация комби ръчка,искаше ми се бензинова но са рядкост и цената им е доста висока така че най вероятно ще е дизел.Интересува ме слаби места скрити дефекти какво да гледам при оглед и покупка.Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
storish05 31 #2 Отговорено 22 Февруари, 2021 Гледай първо за ръжда. Другите неща са типично като за всеки дизел. Закарай я в сервиз задължително да я видят и да я закачат на диагностика. Виж рейката, почти на всички са разбити, но поне можеш да смъкнеш някой лев за да си я оправиш. И другото важно е съединителя. Трудно ще го разбереш дали е тръгнал да си заминава, но все пак....Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
taverna 1 #3 Отговорено 22 Февруари, 2021 Как да разбера дали е разбита рейката? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Untouchable 24 #4 Отговорено 24 Февруари, 2021 На 22.02.2021 г. at 13:47, taverna написа: Здравейте колеги на скоро се разделих с моето FR-V,сега съм се насочил към Acord 8 генерация комби ръчка,искаше ми се бензинова но са рядкост и цената им е доста висока така че най вероятно ще е дизел. Интересува ме слаби места скрити дефекти какво да гледам при оглед и покупка.Благодаря Колега виж темата за Акорд 8, там ще намериш всичко за което питаш. https://forums.hondabg.com/topic/90322-8-ма-генерация-акорд/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове