Staiko Jelev 10 #1 Публикувано 14 Февруари, 2021 Здравейте, надявам се скоро да съм един от вас и горд собственик на CR-V 2ген. Прочетох всички теми и освен електрониката която само на диагностика може да се провери (и то не всичко от нея), къде и какви са слабите места по колата на които трябва да наблегна при огледа? Насочил съм се към 2004г. -2006г. двигател 2.0 / 150 коня бензин. Благодаря предварително и се извинявам ако се повтарям с други теми. 🙂 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1550 #2 Отговорено 14 Февруари, 2021 В момента и аз оглеждам за CR-V 2ген. Визирал си и преди фейса и фейса като години. Ръчка или автомат. И аз доста оглеждам,мога да споделя. 0896835210 Владо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1572 #3 Отговорено 14 Февруари, 2021 (Редактирано) Off Topic преди 34 минути, CARPERA написа: В момента и аз оглеждам за CR-V 2ген Недей. Ако твоята единичка не е тотален гнилоч, си я карай, докато може. Двойката няма да ти предложи кой знае какво повече. На моменти съжалявам, че се разделих с моето RD1 JDM. Още да си го карам, ама пуста ръжда. Към момента щеше да е на 26г и на около 300000км. За мен, RD1 е най-доброто CR-V, казвал съм го многократно. Ако търсиш нещо по-ново, нещо с повече екстри и т.н., защо ще купуваш 14+ годишно нещо. Аз бих пропуснал. На мен лично, CR-V след 2-ра ген не ми харесват чисто визуално, идват ми леко Kinder Surprise. Преди 1 час, Staiko Jelev написа: Прочетох всички теми Е защо тогава питаш?! Има една камара теми за CR-V 2. Дори не е необходимо да четеш всички 14 страници на раздела. Можеш да започнеш (и да приключиш) с това Редактирано 14 Февруари, 2021 от Krasi-mir 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Staiko Jelev 10 #4 Отговорено 15 Февруари, 2021 Ммм дааа! Благодаря за темите които препоръча Krasi-mir. Но сега имам други въпроси ! Тази навигация само навигация ли е или може да показва данни от работата двигателя ? Картата в навигацията дали работи коректно в България, ако НЕ дали може да се сложи карта за в BG или Европа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #5 Отговорено 15 Февруари, 2021 Не, не и не. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Staiko Jelev 10 #6 Отговорено 16 Февруари, 2021 Преди 7 часа, dindin написа: Не, не и не. Добро утро! Ами то тогава файда, че го има (за нас в БГ)! Единственият плюс тогава е , че по-лесно ще се замени със някой друг! Значи отпадна още един "задължителен" критерий от оборудване на търсената Хонда. 😀 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Staiko Jelev 10 #7 Отговорено 9 Март, 2021 Здравейте ! Вече съм горд собственик на Honda CR-V 2ген. 2.0 бензин - EXECUTIVE 2005г. 😁 . Даже успях да я и регистрирам в КАТ днес. На първо четене много ме кефи и съм доволен. Най-вероятно ще имам доста въпроси относно машината и се надявам колегите да не се сърдят, че ще ги "тормозя" с въпросите си. 🙂 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове