Jump to content
Staiko Jelev

Оглед преди покупка CR-V 2ген.

Recommended Posts

Здравейте, надявам се скоро да съм един от вас и горд собственик на CR-V 2ген. Прочетох всички теми и освен електрониката която само на диагностика може да се провери (и то не всичко от нея), къде и какви са слабите места по колата на които трябва да наблегна при огледа? Насочил съм се към 2004г. -2006г. двигател  2.0 / 150 коня бензин.  Благодаря предварително и се извинявам ако се повтарям с други теми. 🙂

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента и аз оглеждам за CR-V 2ген.

Визирал си и преди фейса и фейса като години.

Ръчка или автомат.

И аз доста оглеждам,мога да споделя.

0896835210 Владо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Off Topic
преди 34 минути, CARPERA написа:

В момента и аз оглеждам за CR-V 2ген

Недей.

Ако твоята единичка не е тотален гнилоч, си я карай, докато може. Двойката няма да ти предложи кой знае какво повече.

На моменти съжалявам, че се разделих с моето RD1 JDM. Още да си го карам, ама пуста ръжда. Към момента щеше да е на 26г и на около 300000км.

За мен, RD1 е най-доброто CR-V, казвал съм го многократно.

Ако търсиш нещо по-ново, нещо с повече екстри и т.н., защо ще купуваш 14+ годишно нещо. Аз бих пропуснал. На мен лично, CR-V  след 2-ра ген не ми харесват чисто визуално, идват ми леко Kinder Surprise. :D

Преди 1 час, Staiko Jelev написа:

Прочетох всички теми

Е защо тогава питаш?!

Има една камара теми за CR-V 2.

Дори не е необходимо да четеш всички 14 страници на раздела.

Можеш да започнеш (и да приключиш) с това

Редактирано от Krasi-mir
  • Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ммм дааа! Благодаря за темите които препоръча Krasi-mir. Но сега имам други въпроси :) ! Тази навигация само навигация ли е или може да показва данни от работата двигателя ? Картата в навигацията дали работи коректно в България, ако НЕ дали може да се сложи карта за в BG или Европа? 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, не и не. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 7 часа, dindin написа:

Не, не и не. 

Добро утро! Ами то тогава файда, че го има (за нас в БГ)! Единственият плюс тогава е , че по-лесно ще се замени със някой друг! Значи отпадна още един "задължителен" критерий от оборудване на търсената Хонда. 😀

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте ! Вече съм горд собственик на Honda CR-V 2ген. 2.0 бензин - EXECUTIVE 2005г. 😁 . Даже успях да я и регистрирам в КАТ днес. На първо четене много ме кефи и съм доволен.

Най-вероятно ще имам доста въпроси относно машината и се надявам колегите да не се сърдят, че ще ги "тормозя" с въпросите си. 🙂

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...