Jump to content

Recommended Posts

Дете било от смесен брак - майка му била циганка, а баща му - евреин. Отива един ден то при баща си и го пита:- Тате, аз циганче ли съм, или еврейче?- Е как, сине. Аз като съм евреин, евреин си и ти.Отива детето при майка си и я пита:- Мамо, аз циганче ли съм, или еврейче?- Сине, аз 9 месеца съм те носила, майка съм ти. Естествено, че си циганче. А защо питаш?- Ами на улицата видях едно колело и сега се чудя - да го открадна ли, или да го продам!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трима селяни са надлъгвали за ябалките в градините си и 1-вия казал:-Аз като сложа една ябалка на кантара и чупи кантара!-Втория казал аз като сложа ябалката на кантара .... чупи кантара с масата ;)!И третия:-Аз един ден отивам земам ябълката слагам я в каруцата и бабата зе да пищи.-що бе да не чупи каруцата ?-Не бе излезе червея и изяде коня :P :P :P ******В час по Биология учителката пита.-Мариике кое ти е любимото животно?пита учителката -Лавът,господаря на животните!-Браво Мариике-6.-Петарчо на теб кое ти е любимото животно?-Маймуните игриви и интересни.-Браво петарчо -4.-Иванчо на теб кое ти е любимото животно.-Ташаците на слона.-Аууууу Иванчо две.-Две ама еййййййй такива големи :P :P ;):P;):P ******Една децка градина била на 20-тия етаж и станал пожар.Пожарникарите дошли и викнали от долу децата да скачат те ще ги хващат за да стане по бързо.Скача първото-хващат го.скача второто-хващат го.Скача едно негарче драпват са и са размазва на земята и един пожарникар са провиква.-Хвърляите здравите,изгорелите не ни трябват :P:):P :P :P ********

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Четох четох ама то краи няма дано тези не се повтарят: Кръщене. Попа хванал и полива отрочето, но не с ръка а с черпак.Майката : Отче защо не поливате детето ми с ръка а с този черпак Попа (видимо възмутен) : А бръкни ти с гола ръка у тая врела вода :rolleyes: Диалог майка-син пример за разваленя свят, в който живеем: Сина (пред огледалото) : Мамо мамо растът ми цици :hondarulez:Майката: Дреме ми на к*ра Баща ти ражда :) wTF O_o :) И последня същите простотии. Къща край гората бащата отива да сече дърва. Вкъщи остават сина и майката.Сина: Мамо мамо ВУК на джамо Майката: Споко сине Я съм :):):)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

виц: това е от един колега каращ BMW E36 мисля ,че 1.6

"BMW е религия! споменаването на BMW до марки като опел и други кокошарници е обидно! Kарайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!"

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:) Най се смях на " бавнооборотни" :) BMW -тата са такива "оси" че няма на къде :) 5К и двигателя на земята :D да не съм в оффф , ще разкажа най -краткия виц : " Една блондинка мислела . "

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като стана дума за религия:Свещеник предложил на монахиня да я откара до манастира. В един момент, тя скръстила крака, така че единият й крак се оголил. Отецът едва не катастрофирал. След като овладял колата, той леко прокарал ръката си по крака й. - Отче, припомнете си Псалм 129, казала монахинята.Свещеникът отдръпнал ръката си. Но малко по-късно, докато сменял скорости, той отново поставил ръката си върху крака й. - Отче, припомнете си Псалм 129, казала монахинята отново. - Прости плътската ми слабост, сестро", извинил се отецът. След като пристигнали в манастира, монахинята се прибрала. Свещеникът бързо изтичал в църквата за да погледне Псалм 129. Същият гласял: "Давай напред и търси, нагоре ще откриеш благоденствие."

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

P.S. Ако не сте добре информирани в професията си, рискувате да пропуснете чудесни възможности.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мъж отсяда в хотел в Австралия. В стаята има компютър и той решава да изпрати електронно писмо на жена си. Обаче случайно сбърква адреса и без да осъзнае грешката си изпраща писмото. В същото време някъде в Хюстън, вдовица се връща от погребението на съпруга си. Вдовицата решава да си провери електронната поща за писма от роднини и познати. След като прочита първото писмо, тя пада възнак в безсъзнание. Синът на вдовицата дотърчава в стаята, намира майка си на пода и хвърля поглед на екрана, на който пише: До: моята любяща съпругаТема: пристигнахДата: 7-ми септември, 2008 г.Знам, че ще се изненадаш да ме чуеш. И тук имат компютри вече, и можеш да изпратиш писма на своите любими. Току-що пристигнах и отседнах тук. Виждам, че всичко е приготвено и за твоето пристигане утре. Нямам търпение да се видим!Kадявам се твоето пътуване да е също безпроблемно, като моето. Послепис: Адски е горещо тук долу!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Когато тялото било създадено, всички части от него искали да бъдат Шефа.Мозъкът казал:- Аз трябва да бъда шеф, защото контролирам всички функции на тялото.Краката казали:- Ние трябва да бъдем шефове, защото ние пренасяме мозъка наоколо, където поиска.Ръцете казали:- Ние трябва да сме шефове, защото ние вършим всичката работа и печелим пари.И така после било сърцето, белия дроб, очите, докато накрая и задника поискал да бъде шеф. Всички части започнали да се смеят на идеята. Тогава задника се блокирал и отказал да работи. След известно време очите започнали да се затварят, ръцете се парализирали, краката изтръпнали, сърцето и белия дроб изпаднали в паника, а мозъкът изпаднал в треска. В края на краищата всички решили, че задникът трябва да бъде шеф и нещата преминали. Всички части си вършели своята работа, докато Шефът само си седял и изхвърлял навън боклуците (лайната).Не е нужно да си мозък, за да бъдеш шеф - всеки задник може да бъде.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Две статуи стоят в парка и се гледат влюбено...Прелита добър вълшебник и ги вижда."Аз трябва да направя нещо за тях!" си мисли вълшебникът."Ще ги съживя за половин час да се порадват на живота!"Съживил вълшебникът статуите и още преди да им каже нещо те хоп - в храстите.Усмихнал се доволен вълшебникът, и почнал да слуша замечтано звуците на борба, които долитали.След 15 минути изскочили запъхтяни статуите, целите в трева, листа, пера...- Но вие имате още 15 минути - казал вълшебника - радвайте се!- Добре, - казала мъжката статуя и се обърнала към женската:- Айде, бързо. Обаче този път ти ще държиш гълъба, докато аз му сера на главата.:)

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Полицай спира огромен Мерцедес, вътре красива блондинка:- Добър ден, документите за проверка!Блондинката:- Не знам за какво говорите.Полицаят:- Ами за шофьорска книжка и талона на колата!Блондинката отново отговаря, че не знае, за какво става въпрос и настоява, че няма документи.Полицаят:- Госпожице, защо не проверите в дамската си чанта или в жабката на колата !Блондинката проверява и наистина намира необходимите документи. В този момент по радиостанцията на полицая се обажда негов колега и след като разбира, че е спрял същата блондинка с Мерцедеса, го съветва да си събуе гащите пред нея и да види какво ще стане.Полицаят си свалил панталоните и застанал пред красивата блондинка.Възмутена блондинката отвърнала:- Е-е-е-е-е пак ли алкохолна проба!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една невероятна извадка от учебник по философия. Темата е за Битието.

 

 

Защо трябва да се питаме за битието? Та нали, когато казваме "Витоша е планина", ние казваме, че нещо съществува.

Следователно на нас ни е напълно ясно какво означава нещо да съществува. Да си задаваме въпрос от типа "Дали битието съществува" е равносилно на това да питаме "Дали Е е". Ясно е, че "Е е".Тъкмо тази тривиалност обаче изглежда подозрителна. Дали истината не е противоположна? Щом във всякак дифениция употребяваме "е", тогава попадаме в омагьосан кръг! Как да кажем, че "Битието е...", без да използваме "Е"?

 

 

 

:dry::)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Учителят пита класа:- Деца, някой от вас да е спасявал човешки живот?Иванчо се обажда:- Аз! Оня ден подмених противозачатъчните на сестра ми с аспирин.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Влита Иванчо в аптеката направо на гишето и ядосано хвърля кутийка презервативи на аптекаря:- Вземете си ги тези презервативи, те се късат!- Да, и се огъват! - подкрепя го един дядо от опашката.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега съм тъжен! Защо ли? Сега ще ви разкажа:Имах си гадже,тя се казваше Анета и ми казваше, че съм неиният принц. Обичахме се много до мига, в които получих следното писмо:Мили ми принце,Всеки път, когато се качвам на ку-лата на нашия малък замък в минути на отмо-ра ти знаеш с какво нетърпение очаквам да се изпра-ви пред мен пощальонът. Но надеждите ми са напра-зни. Вече ми омръзна и затова знай,че пу-скам последното си писмо.Твоята Ане-тка повече няма да видиш и ще останеш с ху-бавите спомени. Имаш моята снимка. Дръжя в ръцете си! Всичко беше О.К., докато не прочетох това писмо през ред:) :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:):) Един човек спукал гума в някъкъв лош квартал и тръгнал да я сменя. Минава един и вика:- Е колега кво преиш бе?И шофйора му вика:- Свалям гума кво да права.Изведнъж се чул трясък от счупено стъкло и оиня вика:- Е аз тога свалям радиото...------------В болницата на съседни легла лежат гипсирани борец и някакъв дядка. Говорят си кой как е попаднал там. Дядката:- Ами сина ми работи в автосервиз, та ми сложи турбо-двигател на трабанта. И оня ден си бича по магистралата, изпреварвам някакъв мерцедес, а насреща - камион. И прас. . . челно. А ти?- Ами карам си с мерцедеса по магистралата и гледам - някакъв трабант ме изпреварва. Викам си - сигурно съм спрял. Отварям вратата и слизам...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко червено с два крака:Що е то? Половин котка ;) ;) и какво се получава когато смесим 1 килограм лайна и 1 килограм ягоди...ами 2 килограма лайна :blink::lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иванчо се връща от лагер и майка му го пита:-Какво научи Иванчо на лагера ?-Ами че токът се яде....Отговаря Иванчо..-Как така?!?! - пита майка му.-Ами една вечер минавах покрай стаята на учителката и чух "гаси тока и го лапай"...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:(:):D :D ;) ;) :tooth: В България отново настъпила криза. Всичко поскъпва, хората обедняват. В час на класния учителката решила да пита децата как техните семейства ще се справят. Пръв вдигнал ръка Тошко. Учителката: - Кажи Тошко, моето момче как вашето семейство ще се справи? Тошко: - Ами татко реши да отвинти всички крушки и да остави само една, като се местим в друга стая, местим и крушката и така ще икономисваме ток. Петърчо и той вдигнал ръка. Учителката: - Кажи Петърчо, вие как ще се справите? Петърчо: - Ами тати реши да затапи всички чешми и да остави само една, за миене за пиене, за всичко. Така ще икономисаме вода. Учителката: - Браво Петърчо. Иванчо, а ти защо мълчиш? Я, кажи вие как ще се справите? Иванчо: - Ами ние госпожо, решихме да продадем мама. Учителката: - Е, как така бе Иванчо, ще продавате майка ти?! Защо? Иванчо: - Ами аз не суча, тати не ебе, за какво да я храним.дано да го нема :D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Млад евреин пита баща си:- Тате, Исус нали е бил евреин?- Да, сине, защо?- Е, а кажи ми как можахме да оставим такъв бизнес на Италиянците?! :(

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Древна полицейска поговорка:"Колкото и добър да е човек, алинея все ще се намери". :beer::) Млад шофьор блъска възрастна кокетна дама. Тя става от асфалта и пита:- Това случайно ли стана или искахте да се запознаете с мен? !!! Албена кара леката си кола, забелязва няколко работници, качени на електрическите стълбове край пътя и възкликва:- Боже мой, как са разбрали, че съм начинаещ шофьор? ;) Какво казва мъжът на жена си в поредните години на брака, когато пресичат заедно уличното платно:Първата година: "Почакай, пиленце, нека мине колата!"Втората: "Мила, почакай, идва кола!"Третата: "Чакай, идва кола!"Четвъртата: "Бъди по-внимателна!"Петата: "Не виждаш ли колата?"Шестата: "По дяволите, сляпа ли си?"Седмата (на себе си): "Като си сляпа, нека те сгази!" ;) Започнал един човек работа в един завод. На следващия ден е в болницата. Идва приятел на свиждане:- Какво се е случило?- Бачкам си в цеха и по едно подвиквам: Митак, подхвърли ми ключ 27.- И?Откъде да знам, че има толкова Митковци... ;) Мъж пита жена си:- Скъпа, кажи честно, изневеряваш ли ми, когато съм в командировка?- Даже не знам...Като те няма, ставам някаква дива, лазя по стените. После падам от стената, удрям се, губя съзнание...Възможно е някой да се възползва... ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Телефонът на професора звъни в 2 през нощта и ехиден мъжки глас пита:- Спиш ли, спиш ли, гадино мръсна? ! А ние тука си спукваме гъза да учим за гадния изпит при тебе утре...- А, не, не спя, ами се забавлявам в кревата с две ваши колежки и отсега мога да ви кажа, че са пълни отличнички! А вие, учете, момчета, учете... :D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вечер е. Наркоман лежи надрусан в леглото си. На вратата се звъни. Пак се звъни. Пак. Най-накрая наркомана се надига и тръгва да отваря. Пита подозрително:- Кой е?- Аз съм!Посяга да отвори, обаче се вижда в огледалото и се сепва:- Аз ли?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Презимили се близо до града двойка извънземни- мъж и жена.Запознали се с местна двойка. В ноща преди да си заминат, решили да си сменят партньорите-хем интересно, хем никой няма да разбере.Легнала си жената с извънземното. Погледнала под одеалото:-О, толкова е малък..!-Един момент - извънземния си завъртял дясното ухоТя отново погледнала:-Е, тъничък е!-Чакай малко - казал извънземния и си завъртял лявото ухоПак погледнала и възкликнала:-Перфектен!На сутринта извънземните отлетели.Седят мъжа и жената и споделят впечатленията си.Тя: Ооооо, каква нощ...никога няма да я забравя:afro:Той: А при мен, тази идиотка, вместо да правм секс цяла нощ ми въртя ушите.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Телефонът на професора звъни в 2 през нощта и ехиден мъжки глас пита:- Спиш ли, спиш ли, гадино мръсна? ! А ние тука си спукваме гъза да учим за гадния изпит при тебе утре...- А, не, не спя, ами се забавлявам в кревата с две ваши колежки и отсега мога да ви кажа, че са пълни отличнички! А вие, учете, момчета, учете... :afro:

тц, професорът друго направилНа другия ден влязъл в аудиторията, изправил се пред всички, които дошли на изпита и ги запита с един подкупващ тон-Колеги, кои от вас снощи учиха между два и три през нощта?Една тумба младежи вдигат ръце и викат "ние, ние"А професорът им се усмихнал нагло -Септември, колеги, септември.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Австралия. Безкрайно поле, засято с коноп. Един наркоман се промъква и почва бързо да бере и си мисли:"Ще задигна една торба, ще я изсуша, и съм уреден за цяла година".Изведнъж обаче забелязва в далечината полицейска кола. Ами сега?Гледа наблизо - стадо кенгура. Веднага взел решение - съблякъл се, смесил се с кенгурата и почнал да подскача заедно с тях.По едно време съседното кенгуру го бутнало с лакът и му изсъскало:- Свали си чорапите бе, ще издадеш цялото стадо!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Десет истини за автомобила на старо:1. За тези пари по-добро няма да намериш! (. . . ако, като идиот, седиш тук и не провериш на което и да е друго място!).2. Не кола, а огън! (. . . хвърчат искри отвсякъде! И най-вече - където не трябва!).3. Не кола, а ОГЪН! (. . . при това силен, ако съдим по чернилката, която бълва от ауспуха).4. НЕ КОЛА, А ОГЪН:) (. . . изгаря до основи за 14 секунди)5. Току-що й е направен основен ремонт! (. . . както всеки месец).6. Пали от половин оборот! (. . . ако дръпнеш онази желязна пръчка, която стърчи под радиатора).7. Колата е звяр: 2 литра! (. . . в минута).8. Няма да има нужда от ремонт! (. . . просто е безполезно).9. Предния собственик си беше загубил акъла по тази кола! (. . . между другото още си го търси).10. Всичко й е регулирано! (. . . ще се развали точно за един месец - ни повече, ни по-малко).

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Влиза Зайо-Байо в горския магазин на Кума Лиса да търси торта с моркови.Зайо: -Здрасти торта с моркови имате ли ?Лиса: -Не.На следващия ден.Зайо: -Здрасти торта с моркови имате ли ?Лиса: -Не бе!На по-следващия.Зайо: -Здрасти , а торта с моркови да имате случайно ?Лиса: -Няма бе , колко пъти да ти казвам! Ако пак дойдеш ще те закъча на стената със пирони ей !Зайо: -Добре де добре...И на по-по-следващия ден Зайо идва пак и пита:Зайо: -Извинявай , а пирони да имате ?Лиса: -НеЗайо: -А торта с моркови ? :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази торта с моркови я знам в още един вариант :)Влиза Зайо в горската сладкарница при Баба Меца и пита:-Торта с моркови имате ли?-Нямаме- отговаря мечкатаНа другия ден същата история.... и на по-другия пак.Накрая се решила мечката да направи торта с моркови на Зайо. Идва зайчето на другия ден и пита:-Бабо Мецо имате ли торта с моркови?-Имаме- извадила мечката една голяма торта с моркови-Иииии, много е гадна нали... ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Полицай спира кола:- Давам ви 500 лв. награда за спазване на закона.- Така ли?!? Но аз нямам книжка! - учуден казва водачът. Жена му се намесва:- Не го слушайте, господин полицай! Той е пиян и така си говори.Синът му отзад се обажда:- Аз ви казах, че с тая крадена кола до никъде няма да стигнем. . .А от багажника се чува:- Помощ! Помощ! Отворете!-------------------Момче и момиче се целували в кола извън града. Когато нещата започнали да се разгорещяват, момичето казало:- Може би съм пропуснала да спомена - аз всъщност съм проститутка и тарифата ми е 20 долара за секс!Момчето не казало нищо - извадило пари и платило, след което двамата продължили…След секса момчето запалило цигара и седнало зад волана. Момичето учудено попитало:- Защо не запалиш колата и да се връщаме в града?- Ами, може би съм пропуснал да спомена - аз всъщност съм шофьор на такси. От тук до града са точно 25 долара!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Село Кукурево...Сутрин, ка де 06:00 часа...Баща буди сина си:- Ставай! Ще ходим да косим!- Тате, не трябва да косим, така или иначе нищо няма да се получи...- Абе аз какво ти казах, бе! Ставай веднага и да отиваме да косим!Е, добре - нямало какво да се направи. Станал синът...Взели по една коса и отишли на полето. Когато пристигнали, бащата се захванал за работа,а синът казал:-Тате, моята коса е тъпа - ще прескоча до вкъщи да я наточа!- Е, щом е такава работата, отивай!Синът се прибрал и казал на майка си:- Мамо, тате поръча да купиш водка и да направиш салата!- Е, щом баща ти е поръчал, веднага се захващам - отвърнала тя и се захванала със салатата.В това време синът оставил косата в плевника и се върнал обратно на полето:- Тате, мама е приготвила салата и е купила водка, каза да се прибираме!- Е, щом е така, отиваме!Прибират се към къщи, а в това време жената е приготвила салатата и е отишла да купи водка.Бащата и синът се прибират, гледат - салатата е готова, но нито водка има, нито майката си е вкъщи.Озадачен, бащата казал на сина си - майка ти я няма, водка няма...А как салатка без водка?! Ето ти пари - отиди да купиш!Синът тръгнал за водка... По пътя се отбил при съседа и му казал:- Чичо Пешо, а тате е научил, че вие с мама сте любовници...иска да ви убие...Съседът доста се изплашил:- Ето ти, момче, пари, само ме оправдай пред баща си...- Добре - казало момчето - взело парите. Купило водка, прибрало се вкъщи и казало на баща си:- Тате, съседът помоли да му помогнеш да заколи прасето...- Е, щом е помолил, значи трябва да се помогне - взел брадвата и се запътил към двора на съседа...А онзи го зърнал как се задава са с брадвата:"Ех, помислил си, ама ме оправда момче..." - Скочил през прозореца и се скрил в царевицата.Бащата пристигнал - гледа - съседа го няма, свинята се размотава по двора.Треснал я и си тръгнал.В това време майката се прибрала от магазина. Синът й казва:- Мамо, тате е разбрал, че със съседа сте любовници... Взе брадвата и излезе... Жената погледната през прозореца и видяла мъжа си с окървавена брадва."Край - мисли си - утрепа ме!"Скочила през прозореца и се скрила в царевицата...Бащата се прибрал и казал на сина си:- Сине, какво става?! Майка ти я няма, съседа го няма - къде са се дянали всички??- Еми...те там...в царевицата се въргалят!!- Каквооо??, изревал бащата, взел брадвата и се запътил към полето с царевица...Синът седнал на масата...налял си водка...боднал си салата...и, поглеждайки към полето с царевица, философски въздъхнал:- Ехх, тате-тате...Казвах ти аз, че днес не трябва да се коси

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Циганка разказва:-Онзи ден ни поканиха с брат ми на сватба.-И какво стана?-Ми него го биха мене ме ебаха!Утре сме канени пак! Брат ми се чуди, ама аз ще ида!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Свидетел на пожар в бензиностанция:- Седя си аз, да му е.. майката, и си викам - майка му да е... По едно време гледам - то си е... майката! И аз докато се е..вам, то се пре...ло и аз го зае...

Редактирано от vesso_varna

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Старшината :- Защо минахте на червено?Пияният шофьор :- Защото от бялото получавам киселини. :lol:Някакъв мъж се прибира у дома от среща с любовницата. Обаче целия вони на парфюма й.За да се маскира малко, минал през една кръчма и ударил набързо няколко ракии.Прибира се, жена му го подушва подозрително и казва:- Ти да не мислиш, че ще ме заблудиш, бе? И с десет парфюма да се полееш, пак ще позная, че си пил! :lol: Срещат се двама приятели:- Как си отдавна не сме се виждали?- Бях на сафари в Африка.- И?- Скрил съм се зад едно дърво с двуцевката и чакам лъва да дойде по-близо. Идва той, натискам спусъка и засечка, дърпам и вторият - пак засечка.- Ей, страшна работа!- Абе, тъкмо да ме сграбчи и една черна ръка ме издърпа на дървото - горила.- Ааа, отървал си се!- Къде ти! Като ме хвана там и секс, секс ...- Е, поне си останал жив.- То това живот ли е? Тя там, аз тука! Ни пише, ни се обажда! :lol: Един заек отишъл в баничарницата и попитал:- Имате ли сто банички?- Не!На другият ден пак отишъл:- Имате ли сто банички?- Не!На следващия ден пак:- Имате ли сто банички?- Не!Решили да направят за него сто банички.Пак дошъл заекът:- Имате ли сто банички?- Да!- Леле, ами сега как ще ги продадете?

Редактирано от SH3M37A

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пред Рая чакат трима: Иван , Драган и Петкан..на входа те трябва да обяснят защо заслужават да влезнат в рая, кой какво е направил в предишния живот..Иван: Прибирам се аз от командировка по - рано от очакваното и гледам мъжки обувки в коридора! викам си край , убих го тоя , почвам да го търся излизам на терасата няма го гледам надолу мъж по гащи се хванал за чучура и виси , почнах да удрям пръстите му докато не падна , падна долу ,а той взе че се изправи , за да го довърша вдигнах хладилника и го хвърлих върху него и така умря!Драган: аз всяка сутрин правя гимнастика на терасата , обаче една сутрин кво стана щях да падна и по чудо се хванах на чучура на долната тераса, там някакъв луд започна да ме удря , паднах долу и оцелях , обаче падна един хладилник и ей ме на тука..Петкан: е... аз бях в хладилника..

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адам и Ева се разхождат из райската градина, към тях се спуска Бог и им казва:- Деца мои, имам за вас 2 подаръка, но вие ще решите как да ги разпределите... първият е пикане прав..Адам се развикал до небесата, удрял си глават в близкото дърво, скачал и крещял, че той иска да пикае прав. Ева му отстъпила... Адам, започнал да бяга из градината, радвал се, скачал, крещял, пикал на всичко подред.На дърветата, на цветята, на всяко насекомо поотделно и просто на земята!Ева застанала до Бог и двамата мълчаливо наблюдавали това безумие. Накрая Ева не издържала и попитала:- Господи мой, а какъв е втория подарък??Бог промълвил:- Мозък, Ева.. Мозък! Но ще се наложи и него да го дам на Адам, иначе ще опикае всичко! :angry::):D:):D:) :) :):D:huh:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Умира папата и отива горе пред портите на рая и го посреща Св.Петър.- Добър ден св.Петре аз съм Папата.- кой ????-Папата бе, оня от Ватикана- ?????????- Главата на Католическата църква...- не та знам бе човек ...- Нека да питаме Бог, той ще знае за менОтиват те при Христос, влиза папата при него и Петър пита Христос.- Абе кой е тоя Папата, някви католически църкви тука ма занимава, кви са тея работи???Замислил са Христос- Петре, сещаш ли се за оня риболовен клуб дето бяхме направили, явно още съществува... ;) ;) ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Две мутри делят рекета на една маса.Първата мутра брои пачките:- Едно на теб - едно на мен, едно на теб - едно на мен, едно на теб - едно на мен, едно на мен, едно на мен, едно на мен, едно на мен...Другата мутра се обажда:- Чакай, чакай, а на теб? ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На заболекарсия стол жена на ревнивец!Мъжът, се скъсва да й звъни, а тя с разчекната уста няма начин да му вдигне. След поредното влудяващо звънене, на зъболекаря му писнало, вдигнал и му казал:- Свършвам, плюе и тръгва!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Учителката предлага на децата да играят на букви: тя казва буква, а децата казват дума, която започва с тази буква и я обясняват. Започнали... А, Б и т.н. Децата се поуморили. Стигнали до буква "П". Само Иванчо вдигал ръка. Учителката го посочила със свито сърце:- Кажи, Иванчо.- "Подсъзнание", госпожо.- Браво, Иванчо - отдъхнала си тя - И какво значи "подсъзнание"?- Ами, госпожо, представете си, че по улицата вървят две жени и ядат сладолед. Едната го ближе, а другата го смуче. Коя от двете е омъжена?- Ами - позачервила се учителката - тази, която го смуче...- Не, госпожо. Омъжена е тази, която носи халка, а това дето вие си го мислите - то е подсъзнание.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...