rumenivanov3@abv.bg 0 #1 Posted January 12 Уважаеми колеги,някой сменял ли е ДПФ с нов, Мнения, препоръки.Става на въпрос за Хонда Црв дизел 2011 г.Кажете от къде може да се закупи читав ДПФ освен от Бултрако, тъй като вече знам каква е цената за моя модел.Ако знаете пишете ми има ли доволни и цена.Благодаря ви. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Emicha 1356 #2 Posted January 12 Защо ти е нов филтър? Quote Share this post Link to post Share on other sites
policeman 799 #3 Posted January 13 Човека иска да е изряден🙂 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bizzito 191 #4 Posted January 14 Там в другата голяма тема за дпф само един единствен човек беше споменал, че е сменял. Афтърмаркета, доколкото си спомням бързо го е разкарал, т.е единственото мнение е, че не става. Чакаме да кажеш Quote Share this post Link to post Share on other sites
rumenivanov3@abv.bg 0 #5 Posted January 15 Опитах да потърся Афтърмаркет но не излиза. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rumenivanov3@abv.bg 0 #6 Posted January 15 На 12.01.2021 г. at 20:03, Emicha написа: Защо ти е нов филтър? Тъй като колата е на 290 х. и ми казаха че и да го изчистя, вече вътре има наранени пити. Аз един път го чистихме с препарати но изкара 1200 км. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bizzito 191 #7 Posted January 15 Има даже се увеличават. Преди бяха два вида сега са 4. Но трябва да де гледа хубаво, защото има които не стават. Доста ги рових преди по сайтовете на производителите. С различна форма има. Картинките не отговарят. Но като цяло има. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites